|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bende yeni başlayacam bu spora ama sıgarayı bıraktıracak bir spor dalı gibi. Yüzme becerim fazla olmasada kıyılarda ve kayalık kesimlerde avlanmayı düşünüyorum. Bugun bütün hazırlıklarımı tamamladım ve yarın nasip olursa ilk defa suyun dibine dalacam. Nasıl başladığını bende bilmiyom dün arkadaşımdan olta istedim yarın balığa giderim diye güldü ve bana al bunları dedi . Zıpkın,Palet,Maske ve boru (ismini bilmiyom) verdi. Verdiğinden beri cuma günü gelmez oldu . Forumlarda kurt gibi dolanıyorum . Aranızda ANTALYA'lı arkadaşlar varsa yarın arkadaşlarımla birlikte Küçük Çaltıcakta başlıcam ama korkuyorum
![]() Ne tavsiye ederseniz. Yarın oltalarımı mı ? Yoksa Zıpkınımı Yanıma alayım ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İkisinide yanına al derim. Önce zıpkınla dalarsın zaten bata çıka 1-2 saatte yorulursun. Daha sonra oltayla avlanırsın.
Bu arada isminizi ve yaşınızı bilmediğimden hitapta kusur etmiş olabilirim imzanızı doldurursanız seviniriz.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende öğle düşündüm ama şimdi yerimde duramıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Jak hoca bu işin kitabını yazmış biridir.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok saol bakalım yarını bekliyecem eğer yakalarsam resimleri yollayacam
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu arada arkadaşın verdiği zıpkının ucu üçlü şeytanın asası gibi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() su yuta yuta örenirsin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() önce can sonra canan diyerek gir suya..sınırları zorlamadan garanti sularda denemeler yap..zamanla alışırsın.suyun altını bi kere gördünmü zaten geri dönüşün olmaz.. sende erenlere karışır gidersin..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaş sen gel beni hep kötü bil bu işi yapmadan önce senin konunun bir altında bulunan senkop belgeselini bi izle olmadı bir daha seyret 1 değil tam 10 defa düşün öyle yap bu işi olmazmı!!!
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 28-11-2010 " tarihinde saat 21:42 itibariyle ejder_balikci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Aydın kardeş iyimisin aramızdamısın? bir ses ver
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Urla- demircili-altınköy olta ve zıpkın | Ahmet DUYMAZ | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 05-07-2010 09:11 |
Isteğim Var | serkan_dalaman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 07-02-2008 13:42 |
sizlerle paylaşmak istedim | murat hindi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 19-04-2006 04:58 |