![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() tüm denizleri gösteren harita programı edinmek isteyenler,rasgelsin büyük organizasyonunda isteyen herkez ile payaşabiliriz.ancak orda illaki bir notbuk ve flash bellek olması gerekir
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Önder abi ilgine teşekkürler.. Velevki Notbook geterildi.. Flaş belleğin kapasitesi ne kadar olmalı ..?? Yani program kaç mb yada gb.?? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() günaydın necati kardeş çok iyi anlamıyorum bilgisayardan ama görebildiğim kadarıyla 1 gb bile değil herhalde 2 gb lık bellek işimizi görür.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,program 631 Mb. gibiydi. ( v 1.20 )
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() bu programı garmin gibi avuc içi bilgisayardada kullana bilirmiyiz
garmine göre kullanımı ve ayrıntıları nasıl arkadaşlar bilgi vere bilirmisiniz biraz
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Garmin 9,5 a göre derinlik detaylarını daha çok gösteriyor,ancak haritaların son editlenme tarihi 2004,uğraşmak isteyen için kalibre edilmesi gerekir.Garmin in ise son edit tarihi 2008.
Magellan ı sadece Magellan sd kartlı olan cihazlarda kullanmak mümkündür, o da sadece her cihaza tek serialle mümkündür.İyi tarafı PC lere kurulup kullanıyor olmasıdır.Belki bir netbook ya da Laptop ile GPS kiti destekli real time bir navigasyon mümkün olabilir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ege Denizi haritası | terod | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 31 | 23-10-2012 12:55 |
Samsun derinlik haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 0 | 16-07-2009 18:56 |
Sifir Magellan Gps'ler üstelik Tüm Türkiye Haritalari Yüklü | wasp251 | GPS | 8 | 10-07-2008 21:08 |
Türkiye yol haritası | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-08-2006 16:32 |
amasya haritası | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 04:25 |