![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() merhaba balık dostları aranıza izmir-karabağlardan katılıyorum.50 yaşımdayım ve balık tutmayı çok seviyorum.Oğlum Bornova Ege üniversitesinde öğretim görevlisi onun peşinden geldik İzmire,
güzel paylaşımlar dilerim
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() ferdi abi aramıza hoşgeldiniz..keyifli forumlar dilerim...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() saygılar ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ferdi Abi, aramıza hoş geldin.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim... İyiki Oğlunuzun peşinde gelmisşiniz sizleri tanımak fırsatı oldu.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ferdi abi aramıza hoşgldin...sağlıkla kal ..keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ferdı abı aramıza hos geldın guzel dostluklar kurmak ve tanısmak dılegıyle
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan bey ben imza ayarlarıma resim ekleyemiyorum hata bendemi acana
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz...
Eklenebiliyor ben hallettim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldiniz..
![]() |
![]() |
![]() |