|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Geçen hafta pazar günü gümüldür de hala oğluyla öğleden sonra biraz takılalım dedik. pek bereketli bir gün değildi bir küçük mırmır ve birde bu küçük sevimli balığı tuttum. tabii ikisini de saldım
![]() ama bu küçük balığı ilk kez gördüm. Acaba bu balığı tanıyan gören var mı ? ![]() yalnız çok fırlama bi balık mırmırla birlikte kovanın içine attım beş dakka sonra bir baktım ölmüş atayım diye kovaya elimi bi uzattım hop canlanıverdi meğer ölü taklidi yapıyomuş ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
1979 Gaziemir - İZMİR B Rh (-) Bu mesaj en son " 15-09-2010 " tarihinde saat 21:32 itibariyle asla35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balığı tanıyan varmı? | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 12-05-2010 11:46 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
Bu balığı tanıyan var mı? | apikoreef | Deniz Balıkları | 8 | 20-04-2008 19:03 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 19:10 |