cumartesi aniden aldığımız kararla çeşmealtına balığa gitmeye karar verdik. İbrahimiz35 kardeşi telefonla aradım beraber olmak için gelemıyeceğini söyledi, ama verdiği bilgilere bu günümüzün bereketli geçmesini sağladı sağ olsun İbrahim kardeşime çok çok teşekkür ederim. Pazar sabahı 06.00 da izmir den yola çıktık kahvaltılıklarımızı ve meşhur helva ekmeğimizi de aldıkdan sonra saat 07.30 civarında denize açıldık tahmini yere doğru yol alırken teknedeki arkadaşlar buranın iyi olabilieceğini düşünüp demir attık, havanın 2-4 olması harikaydı tekneden balık için ideal bir hava saat 16.00 ya kadar demir tekrar çekmeden aradığımız her şeyi bulduk bunların başında çipura,lidaki mercan,mırmır,istavrit,izmarit ve tabiki benım başımın belası kambersiz düğün olmaz maalesef isparoz da

bol miktarda vardı, uzun yıllardır tekne avına da bu kadar çeşidi bir arada görmemiştim, çok farklı bir gündü ilk defa hanos ve ot balıkları ile görüşmdik akşam üzeri demir alıncaya kadar balık yakaladık boş durmadık desem yeridir, bereketli bir gün yaşadık 200 parça balığı tekneye çekmek nasip oldu, ilk defa 5 lidaki yakalamak nasip oldu bana 5 parçada mercan almak nasip oldu balıkların tamamının resmini alamadım, ama akşam balıkları paylaştığımızda bana kalanların videosunu çektim ekleyebilirsem sizlere aktaracağım, iyi bir gün ve bereketli bir av oldu , İbrahim arkadaşıma çok çok teşekkür ederim .. sevgi ve saygılarımla