|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben Manisa'dan Mehmet.
1974 Manisa doğumluyum. Özel bir şirkette çalışıyorum. Ayda 1 de olsa deniz suyuna,uykusuzluğa,yorgunluga ve keyfe gidiyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır denizde avlanıyorum. (1 paşa 1 dulger ve 4-5 lidakiden ileriye halen ulaşamadım ![]() Daha önceside 1-2 yıl tatlı suda avlandım. (3-4 tane 2-3 kg arası sazan yakalamıştım ) Umarım 2010 hepimizin gönlündeki avları yapacagı yıl olur. Arkadaşlarım nerede ben orada diyerek RASTGELSİN herkese . Sevgiler Selamlar ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |