|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Önemli NOT:Fotoğraflardaki tarihlere ve saatlere hiç bakmayın fotograf makinamızdaki ayarları yapmayı unutmuşuz
Kartal Team Bugün Özbekte misafirimiz idi Ugur(forumdaki nick the lunatic), babası, Faik Amcası (forumdaki nicki Baba Kartal) ve Zafer Amcası Teknemizin adı: DENİZ... Kaptan:Gökhan (Eşim) Yemlerimiz;Mamun ve Sülünesti. Yer:Gülbahçe körfezi Özbek Akkum limanı. sabah 6:00 da kartal team ın gelmesi ile demirimizi aldık.İlk olarak trigana topukları üzerinde oltalarımızı suya bıraktık [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk olarak sabah suyunda;birkaç parça mercan,mırmır ve karagöz aldık.Tabi arada gelen izmaritler ve izparazlar eşantiyonumuz ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Faik amca lütfen bana kızma senin tek fotografın [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha sonra ikinci av yerimiz olan ünüversite taşlarına geçtik Zafer abi ilk paşamızı çekti [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tabiki arkasından uğur da durmadı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben bugün yanlarında değildim eşim bana günü özetlerken bu ava nasıl burnunu sokmadan durdugunu düşünürken öğrendim ki burnunu sokmuş [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir kaç av yerini daha gezdikten sonra günün finalini saat 19:00 civarında limanda bitirdiler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Eğer kartal Team e keyifli bir gün yaşata bildik isek ne mutlu bize Avlarımızın devamını dileriz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzelbahçe Körfezi (Özbek) | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-04-2010 20:00 |
07.03.2010 Çeşme'de balık organizasyonu | seyirsubayi | Üye Organizasyonları | 27 | 05-03-2010 23:10 |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
25 Ağustos 2008 Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-09-2008 12:13 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |