|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Herkese iyi haftalar,
Cumartesi sabahı bir arkadaşımla birlikte İskele'den balığa çıktık, Karantina Adasının kıyısından sırtı yaparak başladık. Balık yoktu ama güneşin doğuşu muhteşemdi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Pırnallı, Yassıca ve Pita etrafında avlandık, en güzel balığı Pitanın kuzeyi yaptı. İki tane güzel kalamar bizi sevindirdi, büyüğü 400 gr. çekti. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Urla klasiği olan gopez ve izmaritler bizi yanlız bırakmadı. İki tanede izmarit benzeri balık geldi. Aşağıda resmini ekliyorum. Benek aynı ama renk mavimtrak, ben izmarit olduğunu düşünüyorum, bilgilendirirseniz sevinirim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Pitanın kuzeyinde avlanırken yanımızdaki tekneden sardalya ile iki tane antenli mercan aldılar. Kıskanmadım dersem yalan olur. Neticede öğlene kadar süren avımızın hasılatı aşağıdadır. Akşama tüm aile kalamarları güveçte diğerlerini tavada afiyetle yedik ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
28 Temmuz sabahı Urla pita | Balikci Alp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 30-07-2010 14:32 |
6 temmuz 2008 | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 10-07-2008 19:52 |
21,temmuz belevi | mufi | Organizasyonlar | 7 | 19-07-2007 20:50 |
05,temmuz.Belevi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 15-07-2007 10:09 |
22 Temmuz Seçim Günü | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 11-07-2007 17:38 |