|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() malzemeler:
1 adet pullu(bıyıklı)balık 250 gram sıvı yağ ocak setüstü veya eski sistem farketmez yapılışı: 300 gr yağı tavaya koyun(yukarda tavayı vermeyi unuttuk) ocağı açın ve yağı iyice kızıncaya kadar bekleyin. balığı unlayın tuzlayın(bu ikisinide unuttuk malzemelerde) koyun yavaya nar gibi kızarınca alın... yanına soğan kesin ve afiyet olsun... balığın sayısına göre yağ miktarını doğru oranda artırın.. ben balığı ilk kez böyle kızarttım ve harika oldu....hamside de deneyecem zamanı gelince... bu tarifi bana değerli büyüğüm Selim Öner vermişti..."sami bak çok yeni balık pişirme tarifi buldum "diye.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı | dizel45 | TATLI SU AVI | 10 | 31-01-2010 21:09 |
Tavada Sazan | ilhan | Balık Yemekleri | 14 | 23-12-2009 12:37 |
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 05-08-2009 11:14 |