![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar şu anda kampanyada olan kamışı kullanan varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var fiyatı çok uygun 46.60 tl bilgisi olan varsa yazarsa sewinirim hemen sipariş etmek istiyorum!!!
buda link i [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() denemeden bişey söylenmezki hüseyin kardeşim.
![]() ![]() linefee marka kamışlar aslında iyi ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() eywallah hasan abicim.. bu arada bizim murat abi seninle tanışmış altındağda havuzlu kahvede sanırım onunla beraber çalışıyoruz biz..(doğrucan mobilya) senin videolarına avlarına beraber bakıyorduk buradan geçen anlattı bana inş. bi gün av yapma şansımız olur hasan abim kendine ii bak !!!
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Bence iyi para..
Yanlız 4.20 daha iyi olur kanısındayım.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() zaten elimde şuanda 4.20 lineaeffe var ben alternatif olarak 3.90 istiyorum olursa iki adet birden alcam !!!
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sert sayılabilecek bir aksiyonu var. Uzun mesafe atışlar için iyi sayılabilecek kamışlar arasındadır. Fiyat performans oranı iyidir. Her kullanımdan sonra tatlı su ile yıkayıp iyice kurularsanız halkaları paslanmadan uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Fiyatıda kampanyada oldukca cazip. Surf kamış olarak keyif alabileceğiniz bir kamıştır. Tek dezavantajı ağırlığı biraz fazladır. Sanırım 490 gr civarındaydı. Benim için oldukça ağır sayılan bir ağırlık. Daha önceleri aynı ağırlıkta aynı markanın turnafresh kamışını kullanmıştım. Yine aynı markanın oldukça hafif olan sprit surf modelinide kullandım. Her ikisi de 3.90 cm uzunluğundaydı. Oyster cast her iki modeldende atış erimi olarak daha üstündür.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tşk.ederim vermiş olduğunuz bilgiler için...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben bu kamışın 4.20 liğini 4 yıldır sorunsuz ve hatta hayranlıkla kullanıyorum, özellikle uzağa atış performansı mükemmel ve çok dayanıklı. atış tekniğiniz biraz iyiyse ve özellikle ''distance'' tekniğiyle 100 metreye rahat atabilirsiniz. sertlik derecesi 4 bu bizim dilimizde orta-sert demek, niteliğine göre ağırlıkla attığınızda (100-150 gr) atış esnasında biraz C şeklini alır. im-7 karbon ve bu fiyata promosyon gibi bir ürün mutlaka tavsiye ederim...
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Distance tekniğini tarif edermisin? Bende uzağa atışlardapek iyi değilim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
okuma eclipz ve lineaeffe s flex 4.20 | pahmet | Satıyorum | 1 | 28-08-2010 18:24 |
at çek için kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 7 | 18-04-2007 20:44 |
yo-zuri kamış | cevat2 | Kamışlarla İlgili Herşey | 0 | 01-04-2007 19:28 |
lineaeffe katalog | paul&shark | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 30-03-2007 16:24 |
kamış | gokseldbuga | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 01-03-2007 14:25 |