|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Evet dostlar balık sever bekar arkadaşlara üzücü bir haberim var..
![]() ![]() Bilhassa yakinen tanıdığım ve Paşa Team üyesi Yağız kardeşim adına çook üzüldüm.. ![]() Ne zamandır bekarlık çeken ve deniz kıyılarında bir deniz kızı arayan amatör dostlar, maalesef Deniz Kızı Bacımız kendisi ile mutlu bir hayat sürecek bir hayat arkadaşı bulamayınca dünyanın bilinmeyen bir sahilinde kıyıya vurarak intihar etmiş.. ![]() Allah rahmet eylesin.. ![]() İnanmayanlar için de bir video buldum işte kanıtı....
|
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her hafta balığa gidiyorum.
Belki oltama deniz kızı takılır diye... Artık balığa gitmeninde anlamı kalmadı. Dikkatimi çeken kızın her yeri kurumuş, saçları maşallah ilk günkü gibi acaba hangi şampuanı kullanıyormuş?
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla necati abi ben deniz kızı aramaktyanda vazgectim artık
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Valla Necati yazık oldu Yağız ve yağız gibi dostlarımıza. Geçlerin hayalleri yıkıldı. Kimbilir balığa giderken ne hayaller kuruyorlardı.
![]() ![]() Bundan sonra balığa da gitmezler.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar üzülmeyin Deniz Kızı yoksa Nilüfer var. Tanımayanlar için tanıştırayım Nilüfer Lüferin kız kardeşi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bu ne ya adamı denize çıkmaz edeceksiniz walla!! pek çirkin birşey hayalimdekine hiç benzemiyor.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necaticim İzmir'in kızları varken neden deniz kızı peşinde koştursun ki bekar kardeşlerimiz.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() ıııggghhhhh
ben bunu gördüm ya evlenmesemde olur be abim.Ne hayaller kurmuştum ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı
|
![]() hayallerin yıkıldığı forum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bekar/öğrenci evi | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-03-2008 11:35 |
iyi haber | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 11-05-2007 06:55 |
Sevindirici Haber,Muğla’da 33 yeni balık türü | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 04-03-2007 01:39 |
Kötü Haber | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 08-04-2006 16:04 |
Korkutucu Bir Haber | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 02-04-2006 16:27 |