|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Gürgen ağacından işlediğim 16 gr 40 cm batarlı yeni çalışmam. Bu sahtenin adını Sahtekar koydum. Umarım ünvanını hakkeder.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel olmuş, tebrikler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok güzel görünüyor, tebrikler. Sudaki yüzüş şeklini, kaç kulaçta kaç metreye dalıyor denedin mi? bu çok önemli biliyorsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() fevkalade eline emeğine sağlık kardeşim
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Katılımın ve beğenin için teşekkür ederim dostum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu kadar güzel sahteler hazırlayabiliyorsanız; yerinizde olsam gerçek balık (kuyruğu vs. olan) formunda biblolar yapar ve bir sergi açmayı da düşünürdüm. Fikrimi değerlendirin derim. Selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Samimi yorumlarınız için teşekkür ederim. Biblo yaparmıyım bilmiyorum ama taxidermia denemesi yapmayı istiyorum.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçekten çok güzel görünüyor sahtekar.lakin yazım hatasımı bilmiyorum ama söyle yazmışsın.
Gürgen ağacından işlediğim 16 gr 40 cm batarlı yeni çalışmam. Bu sahtenin adını Sahtekar koydum. Umarım ünvanını hakkeder. (40cm) yarım metreye yakın.4cm'mi yazacaktın? Alıntı:
(0 0) 1968 bursa Bu mesaj en son " 18-10-2011 " tarihinde saat 11:35 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
40 cm değil 40 mm olması gerekirdir. saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
El Yapımı Sahteler / rastgele... | labrax | El Yapımı | 32 | 17-10-2011 10:46 |
El Yapımı Sahteler / merhaba... | labrax | El Yapımı | 10 | 01-04-2011 09:19 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
el yapımı şiş | doğukan | El Yapımı | 2 | 30-11-2007 17:22 |
Fly yapımı | Güven ÖZYELDAN | Fly | 4 | 29-08-2007 09:40 |