Dostlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunarak forumunuza dahil oluyorum. Dostlarım dedim çünkü denizin yosun kokusunu içine sindirmiş ve balık avcılığına gönül vermiş herkesin dost olduğuna inanıyorum. Çünkü biz hepimiz dostluğun ilhamını; denizin kokusundan, balığın pırıltısından ve dalgaların sesinden alıyoruz. Forumlarda paylaştığımız tecrübelerimizle, tevafuken buluştuğumuz avlaklarda paylaştığımız son kalan kurşunumuzla, samice dudaklarımızdan dökülen rastgelelerimizle bizler bu dostluklarımızı dahada perçinlemiş oluyoruz.
Daha önce başka bir site aracılığıyla buradaki bazı arkadaşlarla özellikle Hasan BALIKÇI abimle tanışma şerefine nail olmuştum. Karareis sahilinde düzenlenen bir organizasyon da tanışmıştık. Belki kendiside hatırlar, organizasyonda bulunan en uzun boylu (1.95) katılımcı bendim.

Foruma çok önceden beri üye olmak istiyordum ama bazı problemler yüzünden üyelik ancak bugün nasip oldu.
Biraz kendimden bahsedeyim: Memleketim doğma ve kısmen büyüme İzmir. Memur olduğum için çok yer gezdim o nedenle kısmen dedim.

Ama en sonunda İzmir' ime kavuştum. Evliyim, Allah bağışlarsa 15 ve 18 yaşlarında 2 kızım var. Avlak bölgemiz genelde seferihisar körfezinde kokar ve civarı koylar. Bizi idare edecek kadar pancar motorlu ahşap bir teknemiz var. Kendi çapımda çocukluktan beri amatör balıkçılık benim en büyük zevkim. Naçizane paylaşımlarımla forumumuza katkıda bulanabilmeyi ümit ederek hepinize selam, sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.