![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() murat çakmakçı kardeşim benim şöle bi düşüncem var sitedeki arkadaşlarlan topluca bi kiralık tekne tutup bi haftasonu hem tanışma amaçlı olur hemde güzel bi hafta sonu geçiririz havalar daha kötü olmadan böle bişey yapsak diyom ? nedersiniz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba abi
![]() ![]() Tabi ki abi öyle bir düşüncemiz var ama tekne üzerinden av yapabileceğimiz yerlerdeki balığın biraz daha bollaşmasını bekliyoruz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Tamam suat abi olur ama ilk önce ismini düzelmemişsin yahu millet seni tanımakta zorlanıyo kıyı avıda olur,tekne avı da görüşürüz
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İzmir ve yakın iller için iyi olur da bizler için imkansız gibi birşey.Sizlere Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() imazamı düzelttim tabiyikide bende hemen yapalım demedim de havalar düzgünken olursa daha iyi olur dedim acimiler için sakin su iyi olurhem karada olur ama dagınık olursak tanışmalarda ve acemi arkadaşlara yardımımız daha az olur dagınık olacaz çünkü
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel bir dostluk | Hasan BALIKÇI | ANILAR | 26 | 22-10-2010 00:28 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |