|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayın üstadlarm abilerm kardeslerim ...
açmış bulunduğum konu balıkçılıktan bayağı bagımsız bi konu fakat bilgilenmek istediğim birkaç husus için bu başlığı açmış bulunmaktayım Şuan için Bütün astsubay okulları için mülakatlara hak kazanmış bulunmaktayım jandarma ast.myo ya gitmedim tarih çok yakındı herşey belirsizdi Kara Ast.myo 14 temmuz ve o tarihe kadar herşey yine belirsiz girmiş olduğum Polis.myo ve Üniversite sınavının sonucunu beklemek zorundaym Lakin geriye Hava ast.myo 26temmuz Deniz ast.myo 11 agustos Mülakatları var şayet üniversite yada polislik sınavından birşey elde edemessem gitmeyi düşünüyorum burada sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum açık konuşayım torpil vb. bi durumum yok şansımı denemek istiyorum geçmişte bu konuyla ilgili tecrübesi olanlar beni bilgilendirirse bende ailemi bosuna masrafa sokmamış olurum...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bir bilgim yok ama inşallah senin için neresi hayırlıysa ve neresi gönlünde varsa orayı kazanırsın kardeşim...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim Adnan:Amatör balıkcı olduğun için senden Asb.olmaz nedeni daha doktoru ve ilacı olmayan bir hastalıga sahipsin.
Şaka Şaka ya.bundan 30 yıl önceki gibiyse uygulama önce sportif faliyetler(100m koşu,şınav,barfiks vb)boy kilo ölçümü,son olarakta konuşmana bakılıyordu.sordukları son soru ise"neden bu mesleği seçtin" di.şimdi nasıldır bilmiyorum. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE ,HAYIRLISINI VERSİN.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üstadım artık bilmiyorum askeri gemiden olta falan atarım
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim bildiğime göre 2 senelik bir eğitimden geçiyorlar.Yani sürekli tayinler falan gözün alıyorsa ve özellikle askerliği seviyorsan dene derim.Sonuçta bu kutsal bir görevdir.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() üniversiteye git derim çok fazla sıkıyrlar bide çok fazla masraf noterdir adli sicil kaydı ...... çok pahalı bunlar bide mülakatta eledilermi o kadr para boşa bnm arkdş gitmişti havaya çok zorladılar intibahta o yzden brktı ynede sen bilirsin bn üniversiteyi öneririm
![]() |
![]() |
#7 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-07-2011 " tarihinde saat 10:21 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|