|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese kolaygelsin ve ayrıca Rastgelsin Ben sitenize yeni üye oldum sizin videoları izlerken biran hayal kuruyorum orda sanki bende o balığı tutmuş gibi babamla 2miz balık avına gidioruz fırsat buldukça sizinle gelebilmek bizi çok ama çok onurlandırır ben daha 15 yaşındayım sizden öğrenecek çok şey olduğunu biliyorum. Babamla bir bu hafta sonu cumartesi akşamı ava gitmeye karar verdik ama araba sorunu oldu sizin organizasyonunuz varsa ve bizide aranıza alabilseniz bizi çok ama çok şereflendirirsiniz. Ve bide araba olmadığından nerelere gidebilrim urla olur narlıdere sahilevleri he karareis olur mu bide ? Sizinle gelebilirsek daha doğrusu sizin bu hafta sonu akşam organizasyonunuz var mı ?? sizden önerilerinizi bekliorum rastgele boll paşalar dileğiyle....
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() he arkadaşlarım abilerim ben yeni bu sene lise 1'e başlayacağım için bu hafta cumartesi bnm için balık avı son artık okul kayıtlarına koşacağım için zamanım olmayacak lütfen yardımcı olun sonkez yani sezonumu bitirirken sevinçli ve güzel birşeyler öğrenerek kapatmak istediğimden sizinle gitmekk istiyorum ....
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Doğukancım öncelikle aramıza hoş geldin.Umarım ilerleyen zamanlarda formumuzu daha yakından takip eder,ve sizinlede bir gün balığa çıkmak nasip olur.Bu cumartesi ise o cıvarlardan balığa çıkacak dostlarımız inşallah olurda sizide alabilirler.Araba sorununuz olmamış olsa gelin ben götüreyim diyeceğim ama maalesef öncelikle ulaşım sorununuz aşılması lazım.Herşey gönlünce olması dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Dogukan kardeş.
Öncelikle balık avlamak bir hobi olarak düşünülmeli diyebilirim sana. Eğer imkanların doğrultusundaysa zaten gitmene bir engel yoktur ve gidersin, fakat eğerki gitmene bir engel varsa da illa gitmeliyim diye diretmemelisin bence, bir abi tavsiyesi olsun benden sana. Hayatın ne getireceği belli olmaz ve bazzen de olmayan şeylerde de hayır vardır unutmamak gerekir. Umarım seninde boş vaktinin oldugu bir zamanda birlikte av yapabiliriz
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler . Süleyman abi araç bulduk karareise gidece %90 yolda yemci varmı , varsada ne yemi alalım yengeci alırsak nasıl canlı tutabiliriz hani neler lazım olur bize karareiste kamış var bende surf onu alacam yanıma babamda da var 2side ii makina yani bize neler lazım olur karareiste yardımınızı bekliorum
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() akşam gidecez ava cumartesi 10'da yola çıkacaz pazar sabahı 7'de toplancaz yem olarak bpru kurdu fln almayayımmı he abi bide tekne senin kaça kiralıyorsun ??
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Doğukan'cın giderken boru kurdu almanda da fayda var.Tekne kirasına gelince imzamın altında tlfn numaram var ararsanız görüşürüz.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi 1-2 paşa çekeriz demi yani karareis ii balık verirmi ?
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin kardeşim. Çok aceleci görüyorum seni
![]() ![]() ![]() Şimdiden rastgelsin sana.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|