Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-09-2011, 20:55   #1
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Smile Dünkü facianın telafisi

Bayram tatilinin son hafta sonu cumartesi sabahı tekneden yaptığımız av tatlı sohbetle son bulmuştu ama balık yüzümüzü güldürmemişti. ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] konu bu)
Aynı kadroda yer alan Halis abimiz bu gün öğleden sonra beni aradı ve Aşiyanda güzel istavrit olduğunu söyledi. Dünkü 1-0 lık yenilginin rövanşını yapmaya davet etti. Bir dakika bile düşünmeden hemen Mustafa kardeşimi aradım yarım saat içinde buluştuk ve saat 16:30 gibi çaparilerimizi su ile buluşturduk. İlk birkaç deneme başarısız olsada sonraki atışlarımızı burundaki akıntının göbeğine doğru yapmaya başlayınca kuzuları 3 lü 5 li çekmeye başladık. Arada bir gelen sardalyalarda cabası oldu. O kadar kurtlanmışız ki oltayı bırakıp resim çekmeye bile fırsat bulamadık. Fotoğraf makinası boynumda gittiği gibi geldi. Sonuç ürünü evde fotoğrafladım. Yaklaşık olarak 1kg sardalya, 2 kg istavrit.

Ayrıca oğlum Ömer sahilde tuttuğumuz ilk istavritlerin resmini çekmiş. İstavritlerin sırt desenlerindeki farklılığı uzun süre önce fark etmişimdir. Bu farklılığın eğer var ise hikmetleri hakkında bilgisi olan üstatlarımızdan değerli yorumlarını duyabilmek için bu fotoğrafıda aşağıda paylaşıyorum.

Bu mesaj en son " 05-09-2011 " tarihinde saat 08:36 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Facia avın linki eklendi :)
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları