![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Bankın üzerinde öyle uzanmış Çember sakalıyla yüzü saklanmış Gelen, giden bakar tanıyan olmaz Duruşu benziyor biraz asile Ne güngörmüştür ailesi ile. Her nefes, her bakış şimdi bir çile Gelen, gecen bakar anlayan olmaz Oda bu toplumun bir sınıfından Çıkmış bir kere normal kılıfından Hayata baksak; onun tarafından O’nu anlamayı isteyen olmaz Çok duydum, dinledim böyle hayatı. Çoğunun elinde vardır sanatı. Yıkılmış bir şekil o saltanatı Hayat belli değil düşmeyen olmaz. Bir yaz değil mevsim, birde kışı var. Ayazı, rüzgârı, kar yağışı var Devlette, dinde yardım bağışı var. Bu bilinirde uygulayan olmaz Parkta yatan adam herkese ibret Bilhassa gururda, kibirde ibret. Üstelik bir değil, bin kere ibret. Orhan yazar gider anlayan olmaz. ORHAN AFACAN |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaştığınız için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilgi ve lakaknıza tşk
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel Bir şiir | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 03-10-2007 17:20 |
Şiir | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 20-06-2007 21:13 |
Bu Adam Ne Yapiyor??? | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 32 | 15-01-2006 17:12 |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular) | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 18-12-2005 22:11 |
Yaşlı Adam ve Balık... | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-12-2005 22:20 |