|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar öncelikle,
İzmir'de yaşıyorum balığa acayip meraklıyım ama hiç fırsatım olmadı şimdi çalştığım bölgede çok iyi balık çıkmasndan dolayı ben de iyi bir makinayla bu olaya dahil olmak istiyorum. Ebaydan makinalara bakıyorum almak istediğim makinayla 3 kiloya kadar bir balığı çekebilmem gerekiyor çünkü burda o seviyeye yakın balıklar çıkıyor ![]() Çıkrıklı makinalar çok fena ilgimi çekti ama açıklamarında yazanları pek anlayabiliyor deilim açıkcası makinaya ayırdığım bütçe en fazla 150 tl dir. özel mesaj atarsanız karşılıklı olarak msn den de görüşeibliriz |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makina tavsiyesi | ceranimo | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 28-01-2012 18:58 |
Makina Tavsiyesi Lütfen... | umitdulger | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 28-09-2011 11:06 |
Avlak Yeri Tavsiyesi | serkanp | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 04-05-2011 15:36 |
okuma makina tavsiyesi | gotanu | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 25-01-2010 08:20 |
sipariş verecem kamış makine tavsiyesi istiyorum | kaanben | Takım Çeşitleri | 2 | 23-01-2009 12:42 |