![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ewed Sean Paulun en sonunda bulduğum 2 haftadır aradığım şarkısını sizinle paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da murat başarandan sana ölürüm [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kerim Akpınar 1989 Sakarya ![]() Tüm Dostlarıma İyi Yorumlar ve İyi Avlar Dilerim ![]() Bu mesaj en son " 11-03-2006 " tarihinde saat 20:21 itibariyle hijacker54 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hiç cvp yazan yok bu ne iştir anlamadın
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kerim arkadaşım uğraşıp birşeyler yapmışsın, eline sağlık ama hatırlatmak istediğim bir iki nokta var:
birincisi bu forum amatör balıkçılık üzerine bir forumdur. bunun dışında paylaşımlar da gerçekleşir elbet, fakat özellikle mp3 ve program paylaşımlarını buradan gerçekleştirmememiz gereklidir. bunun nedeni ileride yasal sorunların ortaya çıkabilecek ve sitenin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecek olmasıdır. ikincisi ise bu forumun yapısı icabı gönderilen her mesaj için "+rep", yorum vs. gibi beklentilerimizin olmamasıdır. biz burada sadece bilgimizi ve tecübemizi elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz. takdir etme işini de okuyanlara bırakıyoruz. umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsın, amacım eleştirmek değil birkaç noktayı hatırlatmak... sevgi ve saygılarımla...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() katiti arkadaşım ben bilgilerimi paylaşayım dedim...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bizler paylaşımlarımızda genellikle bir kaynak gösteririz... Kendimize ait olmayan bir konunun başına veya sonuna alıntı olduğunu yazar veya link vererek konuyu dile getirenlerin emeğine saygımızı gösteririz... Sizin siteye eklediğiniz 2 tane müzik parçasıdır. Bunların artık internet yolu ile yayınlanması yasaklanmıştır. Dolayısıyla Mert kardeşimin de gösterdiği hassasiyet bu sebepledir. Mert kardeşimden özür dileyerek bunları yazıyorum, çünkü kendisi bu söylemek istediği şeyi gayet zarif bir şekilde yazmış, buna karşın siz hala bunun bir bilgi paylaşımı konusu olduğunu yazdığınız için açıklamaya gerek görmüşümdür... Kısacası değerli kardeşim, forumumuz balık avı konuları dışında kalan bazı konulara sahipse de bu zenginliğinin bir göstergesi olup, asla yasa dışı paylaşımlara zemin olacak bir forum değildir... Umarım diğer değerli arkadaşlarımla beraber yaptığımız bu açıklamalarımızı, bu güne katar katılımcı olmaya çalışmanız sebebiyle memnuniyet duyduğumuzu ve sadece minik bir hatırlatma kalıbı dışında algılamamanızı dileyerek sevgilerimi sunarım....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar. bende müzik hastasıyım jazz ından newage ine binlerce mp3 üm geniş bir arşivim var ama burada müzikl ilgili lınk vs. vermeyelim ...zira sitmizim özelliği kaçar.. artı onca emek verilmiş bu siteye bakarsın müyap felan vs...bu işler için ayrıca müzik forum ları var. oralarda bu konuyu konuşalım..ha derseniz ki buradan ben müziksever bir arkadaş buldum. onunla yazışmak isterim..o zaman direkt e maili verip aramızda..ve rasgelsin sitemiz dışında yazışılabilir......
derim ben... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() mufi tamam arkadaşım ok...
![]() |