![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlar:düşündünüzmü hiç bir amatör balıkcının çantasında bulunması gerekenler nelerdir?olmazsa olmazlar,acil lazım olanlar nelerdir?
ben şöyle sıraladım.eklerseniz sevinirim. 1.kendinizi tanıtacak bilgiler olan bir küçük defter.(bunda ad,soyad,kan gurubunuz,kullandığınız ilaçlar,varsa aracınıza ait bilgiler,en kısa sürede ulaşılabilecek bir iki telefon numarası.......... 2.yara bandı ve ağrı kesici ,kanı durdurmak için boğma lastiği. 3.dikiş iğnesi ve iplik. 4.Kargaburnu veya pense 5.çeşitli ağırlıklarda yedek kurşun,çeşitli numaralarda iğne ve değişik kalınlıklarda misina. 6.japon yapıştırıcı 7.....yedek pil, düdük ve cımbız (Atilla hocam ın tavsiyesi çok doğru bir uyarı) 8..... benim ilk anda aklıma gelenler bunlar.Ama 1. maddenin mutlaka hepimizin yanında ve çantamızda olması gerekir.(sende varmı derseniz yoktu ama az sonra exelde bir bilgi forumu hazırlayıp, naylonla kaplayıp birini çantama birini üzerimde gözükecek bir yere tutturacağım.) Haydi bakalım dostlar tamamlayın benim noksanlarımı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hayrettin KÖPÜRLÜ Elektrik Teknikeri 1961 O Rh + ÇANKIRI Bu mesaj en son " 27-01-2012 " tarihinde saat 22:07 itibariyle ustam18 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
RAPALA ve cantası. | Rauf | Malzemeler ve Bakımları | 6 | 30-05-2012 16:25 |
Zakkum yaprağı ve usta balıkçının sahtesi ? | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 19 | 10-07-2008 20:11 |
balık avına giderken oluşturmamız gereken ecza çantası | discus | SAĞLIK | 26 | 11-07-2007 12:50 |
Bir balıkçının rüyası ahhh ah | kutluhan | Videolar | 4 | 30-04-2007 15:27 |