|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() AV TARİHİ : 22/OCAK/2012 PAZAR
HAVA ve SUYUN DURUMU : HAVA KAPALI, RÜZGAR SERT, POYRAZ, SU BULANIK AVDA KALINAN SÜRE : YAKLAŞIK 1.5 SAAT (SABAH 06:30 - 08:00) AVDA KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ EKİPMANLAR : 1. SPRO 5-25 GRAM ATARLI SPİN KAMIŞ 2. 0.14 İP MİSİNA 4. RYOBİ KOBE 35'LİK MAKİNA 5. SAHTE PELİKAN 13 CM SIRTI MAVİ GAGASI DEĞİŞEN PROPAN YAKALANAN BALIK TÜRLERİ ve BOYLARI : 5 ADET AMA TARTI BULAMADIĞIMIZ İÇİN TARTAMADIK. Dün akşamdan yakalamış olduğum levrek sabah suyu yapabilmem için beni ateşleyen kıvılcım oldu avlağa vardığımda 3 arkadaş daha vardı sahtelerimizi takıp aynı anda ava başladık yarım saat içinde aşağıdaki arkadaşlar kıyıda yanımızdaki yerlerini aldılar Balıkların gelmesi tanışmamıza vesile olup birbirimize yardım etmemize sebep oldu ben gerçekten güzel zaman geçirdim ve gerçekten bu avdan çok zevk aldım: Ancak balık avcılığı gerçekten nasip işi yan yana omuz omuza atış yapıyorsunuz aynı sahteleri kullanıyorsunuz ama gelmedi mi gelmiyor. inşallah sizlere daha irileri denk gelsin kalın sağlıcakla. ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Başimiz Sağolsun... | araştırıcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-12-2007 08:31 |
başımız sağolsun... | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 30-09-2007 19:08 |
Başımız sağolsun... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-06-2007 23:35 |
Hepimizin başı sağolsun.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 11:22 |