|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() forumda yenilerdende yeni sayılırım neyse gelelim üzümün tadına..
![]() ustalarım havalarında güzel olmasını fırsat bilerek ekibi toplayım hadi balık bahaneye rakı şahaneye gidelim... cumartesi aksam 9 da urlaya dogru yol aldık. zorlu bir kokar yolunu gördükten sonra kendimizi offroad ta sndım ![]() ![]() bilen bilir yunusların girdigi suda balık çekmek milyonda bir denecek şanstır.. .. saygılar hürmetler..
Tolga GÜMÜŞ 1978 ÇİĞLİ / İZMİR TEL: 0554 542 83 73 Kimya Müh. Bu mesaj en son " 27-02-2012 " tarihinde saat 10:18 itibariyle tolgaserap8890 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga kardeşim bende korar koyuna bir kaç sefer gittim ama avdan bir tat alamadım hemen hemen 1 senedir gitmiyorum sağlık olsun rasgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet;
Yunusların bulunduğu yerde canlı balık bulmak mümkün olmuyor.. Yazın, iğneada açıklarında Palamuta rastladık, birde baktık ki 6 adet yunus şöyle etrafımızda bir dolandı gelde palamut sürüsünü bul.....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolgacım biraz eziyet olmuş, kokar gerçekten zor bir yer, karareis önünde c.tesi günü bayağı bir çupra yakalandı, teknelerde 80-100 parça çupra vardı (kaçak)
bence ıldır, gerence, karareis tarafından çıkmanda fayda var, rastgele
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abicim bende 2 sene önce Kokar neresi diye gitmiştim.Hyundai H100 Panelvan aracım vardı. Gidiş tam bir işkence olmuştu. O kadar gidipde boş dönmüştüm.Koyu tamamen balık çiftliği kaplamıştı. Etraf köpek doluydu. Denize yaklamaşadan geri dönmüştüm. Dönüş yolunda da şişdetli yağmura yakalanmıştım.. Az daha oralarda mahsur kalıyordum. Araba 3-4 kere çamura saplanmasına rağmen şansım sayesinde kurtarmıştım aracı. Bir daha arabayla gitmekmi Töbe. Bence o kadar yol çekilipde gidilecek bir yer değil. Herkesde bir merak tabiki gitmek istiyorlar Kokar neresi diye.Hiç merak etmeyin değmez o kadar yolu çekmeye.Sizede çok geçmiş olsun...
Bu mesaj en son " 27-02-2012 " tarihinde saat 16:42 itibariyle ercanspak tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ustalarım kokarı çok medh ettiler merak sardı işte.. her balıkcıda vardır bu
![]() mavi fener ustamında deidigi gibi yunusların oyununa geldik.. salih abi haklısın kokar tad vermiyor.. ilk etap karareisti ugradık ama römorktan botu indiremedk bir türlü.. yada biz yanlıs .yerde durduk.. sonra yolu balıklıovaya cevirdik ordan açıldık denize ama yunuslar saolsun ![]() ![]() ![]() sevgi ve saygı cercevesi içinde herkese RASGELE...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yunusların gövde gösterisi resimlerini eklicem birazdan
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kokar avlanılacak noktaları ve zamanları bildikten sonra tam bir cennettir aslında. Ustalarımızın, abilerimizin çok büyük avlara o bölgeden imza attığını gördüm.
Fakat bu zamanlar tabiri caizse denizin kuru olduğu zamandır ve sizin dediğiniz gibi de olmuştur balık bahane rakı şahane ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
tamda dediğin gibi balık bahene rakı şahene amacımız.. eee denize gönül v.erdik bikere rakı da kuru kuru gitmiyor illa dalga sesi martı sesi olacak demi ama ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar yarın kokara gitmek istiyorum nedri nasıldr diye tavsiyeniz nedir bu zamanda bu havada orada balık olurmu
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
21 kasım 2009 cumartesi çeşme/ ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 25-11-2009 22:33 |
Ildır - 18-19 kasım gecesi | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 22-11-2006 15:20 |