![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkese selamlar... Ben balık tutmaya yeni başlıyorum.acaba izmir'de nerelerden balık avlasam daha verimli olur?yardımcı olursanız çok sevinirim,herkese sevgiler...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İnciraltı
Sahilevleri 14 Evler denen bölge (Sahilevleri ile askeriye arası) Sahilevleri'nden Limanreis'e kadar olan bölge (arka taraf)
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Biraz yol giderim dersen bence ıldırı yı dene
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi ıldırıyı tavsiye edrim kamil hocama katılıyorum yada karareis olabilir vasıtanvarsa hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vasıta ile gidebiliceksen eğer Hasan Balıkçı'nın paylaşmış olduğu avlakları takip etmenizi, vasıtasız ulaşım gerçekleştirecez derseniz sahilevleri, narlıdere askeriyenin karşısını önerebiliriz..
Körfez'in yasaklı olmasından dolayı iç bölgelerde av yapmanızı pek önerdiğimiz söylenemez.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() En güzel, güzel bahçe kıyıdan kol boyu balık yakaladım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar buradan yapacağımız avlaklar için yem,misina,iğne kurşun ve konumu daha aydınlatıcı yazarsanız daha net bir bilgi almış oluruz narlıdere askeriyenin olduğu yer diyorsunuz oraya araba ile girilmiyor sanırım... askeriyeyi geçince g.bahçeye doğru olan yerde sahilden atsak oradan nasıl sonuçlar alırız varsa daha önceden deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar sitede konulara çok geç cevap veriliyor konu ile ilgilenenlere duyurulur... saygılar....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hüseyin bey site üyelerini eleştireceğinize bu kadar kolaycı ve hazırcı olmayın isterseniz.. Forumda yeteri kadar bilgi var geçmiş konulara göz atarsanız istediğiniz bilgilere rahatça ulaşabileceğinizi düşünüyorum.. Bilgi paylaşmak için vardır ama sizin gibi benzer sorular soran herkeze aynı yanıtları verirsek bizler bıkarız.. Araştırmacı olmanızda yarar var.. keyifli avlar dilerim..RASTGELSİN.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() demekki istendiğinde cevap anında gelebiliyormuş ! saygılar hocam... gerekli bilgilere ulaştım !!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yalova-Çınarcık Kıyıdan Balık Avı........ | -Yakamoz- | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 10-06-2010 19:53 |
İzmir'de balık tutmak | Tyler Durden | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 14 | 05-05-2010 09:25 |
İzmir'de balık avlanabilecek yerler??? | Troya | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 12 | 26-11-2008 12:42 |
Örende kıyıdan büyük balık avı !... | Aziz Azizoğlu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 15-07-2008 06:16 |
Yeni icat kıyıdan balonla balık avı Levrerçiler Yaşadınız | bdağdeviren | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 07-05-2007 19:20 |