|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar son günlerde yağış ve fırtınadan sonra çok balık yapacagını tahmin etmişsinizdir bu gün bogazaga ve aksu tarafına gittim sahilden avalanalarda ciiid levrek tuttuklarını gördüm yarınsa mırmır için umutluyum bu gün itibariyal balıga çıkan varsa balık durumunu söyleye bilirmi
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aksu cayının denize döküldüğü yerde ii levrek yaptığını duydum ama poyrazda levreğin alması biraz zor gibi geliyor bana. tolga abi imkanın varsa kemer tünel 1 aşağısı sabah 6 9 arası cok güzel mırmır yapıyor ordada avlanabilirsin. inmesi biraz sarp ve zahmetli oldugu için kimsede olmuyor sessiz ve sakin.. size iyi avlar
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir sorusoracağım .. bu önümüzdeki hıdırelleze antalya kemerdeyim at-çek yapmayı düşünüyorum.
Levrek,tral gibi balıklar av veriyormu acaba ?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23-24 Ocak hava durumu | ocaklar | METEOROLOJİ | 17 | 17-02-2011 09:14 |
bu aylarda foçada balık durumu(ferit abi yardım) | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 23-09-2010 06:51 |
Boğazda balık durumu | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 13-05-2010 11:23 |
iğdelerin son durumu | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 06-04-2007 22:04 |