![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Uzun zamandır eşim beni balığa götürmüyorsun diye sitem ediyordu.Bu gün işlerimin müsait olması havanında güzelliği, kendimizi bir anda avlak bölgesinde bulduk...
Benim teknede bir kural vardır.İlk balığı tutan çayları yapar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avımıza gelince çok güzel hiç duraksamıyan bir av günü yaşadık.Yemimiz bitince de zaten yorulmuştuk da saat on üç cıvarı avımızı sonlandırdık. Tüm rastgelsin ailesinin oltaları dolu gelmesi dileğimle.. İşte yine yeni bir gün yeni umutlarla dolu yepyeni bir günün daha başlangıcı.. ![]() Eeee miçoluk kolay değil.. ![]() ![]() ![]() Zokayla kolyozu alınca havalandı. ![]() ![]() Ama benim altta kalmamam lazım. ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda tavalıklarımız.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() helal ülkü abla ellerine sağlık çayları demletmişsin kaptana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() avlarınız hep böyle bereketli olsun yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık abi . İyi vakit geçirdiğiniz belli . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abicim tebrikler.Yenge uğurlu gelmiş Valla.Devamını diliyorum abi afiyet olsun.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi ne demişler boynuz kulağı geçermiş yengede seni geçmiş çok güzel görüntüler bunlar ve güzel av elinize sağlık
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço
|
![]() kaptan süpersiniz.tebrikler güzel bir av olmuş. buarada ben vazgeçtim senden almıycam kursu, yenge versin bana kurs.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Süleyman'cım bereketli olsun. İmzayı attığın an tapuyu verdin. İçişleri bakanı ne derse o. Saygılar.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Valla Tuncay çok geç kaldın..Az önce ağlamadan güle oynaya yerlerini buldular..O denizliden gelecek olan misafirler yiyeceği balığıda bi zahmet kendileri tutsunlar.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Tamer gerçekten öyle oldu gün boyu balık hiç kesmedi..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
YAĞMUR'un BANA HEDİYESİ | CEMAKO | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 12-12-2011 14:44 |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |
Bana Cevabı Söyle | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 02-11-2005 08:21 |