![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() sevgili amatörler biliyorsunuz ne zaman malzemeciye gitsek sağa sola bakarken dayanamayıp hoşunuza giden rapala veya yalancı yemlerden aldığınız mutlaka olmuştur.gecen ay bizim takımları düzenleyim dedim bir baktım bayağı rapalam sağda solda duruyor hepsini topladım ve aşadaki gibi bir düzenleme yaptım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kipa marketten aldığım pilastik şeffaf canta bölmelerini siz ayarlıyorsunuz sürgülü bölüm parcaları var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Görüldüğü gibi rapala boylarına göre bölümleri ayarlayıp rapalaları yerleştirdim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Burada bölümleri ayıran pilastik sürgüleri demir testeresi ile kanal acıp rapalanın arka halkasını geciriyorum.bu sayede hem rapalalarım bir arada oluyor hemde hasarsız her yere taşıyabiliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Rapalalarım toplu halde selamlar kolay gelsin. __________________ Bu mesaj en son " 15-01-2008 " tarihinde saat 07:33 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba Rauf Bey;
Çanta oldukça işlevsel... Lakin biraz büyük... Oldukça güzel yapay balıklarınız var.... ![]() Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim... Selamlar..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım güzel bir çanta yaratıcılığını katınca tam süper kullanışlı olmuş.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Avcı askerlerini bitişik nizam dizmişsin savaşa hazır görünüyorlar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ağbi cok zorbe 25 i aşkın rapala var lüfer icin veya levrek icin diye ve markalarına göre ayırmak cok zor inan palamut icin bile şöyle ayırsam 4-5 ceşit rapala eder bunun yanında turnası,dralı,melanuru var başa cıkamam ismail reisin bile sadece levrek icin 6-7 ceşit rapalası var.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ustalarım bu rapala hangi zamanda(mavsimde) ne zaman nerde hangi misina,hangi kamış,hanki makina ile yapılabilir yardımlarınız için tşk.ederim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rapala çeşitleri | balıkcı | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 63 | 28-02-2012 01:05 |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |
rapala? | kırımlı | Düğümler | 2 | 17-03-2008 16:58 |
rapala hakkında | ahmet polat | AT-ÇEK | 7 | 17-02-2008 13:03 |
balık avına giderken oluşturmamız gereken ecza çantası | discus | SAĞLIK | 26 | 11-07-2007 12:50 |