Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 26-03-2006, 08:10   #1
aserkansatı
Guest

Varsayılan Sitenin Gidişi Hakkında...

Bu günkü yazdıklarım sitenin adminlerini kızdırabilir ama ben yazacağım...
Sitemiz tam bir kriz dönemi yaşıyor.Geceyi 3-5 ziyaretçi üyeyle kapatıyor.Üye sayısının arttığına bakmayın siz onlar siteye giremeyip içerde ne var diye bakmak için üye olan insanlar.Pek çoğunu bir daha göremiyoruz.Bu sistemin yanlış olduğunu defalarca söyledim,ziyaretçiler girsin,ama üyeliğe referans getirelim dedim ama anlatamadım...
Her neyse beni anlatacağım konu başka...Benim kastettiğim site yöneticisi olan Taygun ve bilhassa Anıl hakkında.Arkadaşlar...Arkadaşlar diyorum ama sizler arkadaşımızın olmanın yanında çocuğumuz ya da en küçük kardeşimiz olacak yaştasınız.Lütfen biraz dikkat.Sitedeki üye arkadaşlarımıza karşı kullandığınız dile,usluba lütfen biraz dikkat edin.
İyi niyetli olduğunuzu biliyorum,asla kötü niyet taşımadığınızı biliyorum ama lütfen dikkatli yazın mesajlarınızı.
Örnek mi istiyorsunuz hemen en son örneklerden vereyim...Turna nickli 1948 doğumlu Mehmet Abimiz yanlışlıkla Taygunun adını Taygün yazıyor,Taygunun cevabı ;Adımın yanlış yazılmasına çok sinirlenirim neyse bu seferlik bir şey demiyorum... 58 yaşındaki Mehmet Abimize, 19 yaşındaki Taygun (neyse ki) bir şey demiyor...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Anıl, geçen gün Muvaffak Abiden bahsederken bizim Muvaffak yazıyor,ben altına Muvaffak Abimi? diye not düşünce düzeltiyor abiyi ekliyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
1963 doğumlu 43 yaşındaki Muhabbetçi nickli arkadaşımız Önder'e [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Asker arkadaşıymış gibi hitab ediyor, vs vs... Bende daha örnek çok her neyse...
Yapamazsınız arkadaşlar,haddinizi bilin.Bu site sizin değil katılımcılarındır.Burada sizi uyaran adam da sıradan bir ziyaretçi değil siteye sizin atadığınız forum liderlerinden biridir.Muhabbetçi gitti,Hudutt gitti,Rüzgar 2 gitti,Mustfer 73 gitti, sırada ben varım...Sizin için önemli mi bilmem ama yaklaşık 3000 mesaj yazan 5 kişi artık yok sizin bu tavırlarınızdan dolayı....İnsanlara yaşlarına göre davranın ve saygılı tavırlar sergileyin.
Bir başka yanlışınız;Burası Anılla Taygunun koz paylaşma yeri değil.Takım muhabbeti olsun balık muhabbeti olsun birbirlerine kızıp mesajları silmeler,kafaya göre hareket etmeler falan olmaz böyle işler.SİLECEĞİNİZ ŞEYİ YAZMAYIN...Ben burada moderatörsem yazdığım her mesajın arkasında olurum.Utanacağım sileceğim mesajım olmaz benim.Çünkü düşünürüm ama yazmam.Daha öncede aynı sıkıntı olmuştu konuşuldu halledildi boşverdim, ama kimse benim fikrimi,mesajımı silemez...Neymiş,biribirine kızmış da mesajları silmiş...
Bir süre sonra oturursunuz MSNde chatleşir gibi ikiniz birbirinize yazarsınız.Benden söylemesi...
NOT:daha önce yaptığınız için biliyorum,o yüzden söyleyeyim bu mesajımı silerseniz bu defa hazırlıklıyım tüm arkadaşların mail adresini aldım hepsine tek tek göndereceğim.Size çok kızgınım ...

Bu mesaj en son " 26-03-2006 " tarihinde saat 20:03 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 26-03-2006, 08:23   #2
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Sevgili Serkan,
Üslup meselesi konusunda çok haklısın. Ancak bu tür üslup ve ifadelerin samimiyetten kaynaklanıp, fazlaca artniyet taşımadığını düşünüyorum. Bununla birlikte, bahsettiğin hususların kimi kez yaşanması olayına da tanığım.
Sevgili dostum,
Sitenin kan kaybetmesi olayında da seninle hemfikirim. Bazen giriyorum, bir mesaj yazıyorum... Sonra bakıyorum ki, kimse cevap yazmamış veya bana cavap yazılmasa bile siteye eklenen fazla birşey yok. Dün de tutup bu kısırlığı aşma adına geyik kısmında liberal ekonomik sistemi eleştiriye açtım
Değerli dostum. İsmini saydığın değerli dostların (bazıları bana kırgın da olsa ben onları hala severim...) siteden ayrılmış olmaları üzücü. Senin de onlara katılma düşüncene şiddetle karşıyım. Eğer sen gidersen ben de giderim....
Adminlerimizin bu konuları tekrar değerlendireceğini, beni boşver amaaa senin gibi siteye değerli katkıları olan bir dostu kaybetmemek için gereğini yapacaklarına inanıyorum...
Saygılarımla....

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 09:11   #3
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Dostum Serkan bazı konularda haklısın mesela haklı olduğun konu küçüklerin büyüklere saygı göstermeleri(gerçi bana hep saygılı oldular)bunun yanında büyüklerin de küçüklerini sevmeleri ve onları küçümsememesi bence çok önemli küçüklerin fikirlerine saygı göstermeleri de gerekli nitekim her insanın bir fikiri olmalı bu küçük yada büyük insan farketmez taygun un Turna nicli Mehmet abiye hitabı hoş değil tabiki o yazıyı bende okudum hiç hoşuma gitmedi hitab yanlız Mehmet abinin konulara girişide bence biraz garipsenecek şekilde(sanki alay eder gibi)bu bana öyle gelmiş olabilir bunu açıklayacak olan kendisidir,gelelim sana katılmadığım konuya sitedeki aktivite hiçde az değil Serkan gerçi çoğalırsa dahada iyi olur yeni katılan arkadaşlar ellerinden geldiğince katılımcı olmaya çalışıyor birde Sami kardeşimizin,hudut ,Muhabbetçi ve Mustfer arkadaşların neden gittiklerini kendilerinden de dinlemek isterdim kırgınlıkları neyle ilgili senin anlatmış olduğun gibi saygı ile mi ilgili,benimde sitede hoşuma gitmeyen konular var ama site sadece bana ait değil Serkan bütün katılımcı arkadaşlarla beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz senin siteden ayrılma isteğine şidetle karşıyım ona göre bu sitede en çok mesaj yazan biri siteye her konuda çok emeği geçmiş biri bu düşünceyi aklından silmeli dostum yanlış varsa hep beraber elbirliği ile giderebiliriz diye düşünüyorum.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 09:12   #4
VOLKAN
Miço

VOLKAN kullanıcısının avatarı

bişey diyemiyorum serkan abii haklısın

dalamamanın acısını bilirmisiniz?

orfozvolkan@hotmail.com
VOLKAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 09:24   #5
iskorpitos
Oltacı

Cool

pek fazla birşey diyemiyorum kanaatimce serkan bey haklı ama siteye bukadar emek vermiş birisinin gitmesi veya en azından düşünmesi üzücü
Eski 26-03-2006, 09:26   #6
aserkansatı
Guest

Sevgili Selim Kardeşim, ben burada şu adamın mesajları garip ona biz de saygısız davranmalıyız demediğini elbette biliyorum.Turna nickli Mehmet Abi değil konu,o sadece örnek.Muhabbetçi Önder ve Muvaffak Abi de örnek...Ayrıca katılmıyor olabilirsin ama gecede 5-10 üye katılımı katılım da değildir bence,buyur diğer sitelere bir bak sevgili dostum.Ben bu siteye çok emek verdim ama daha önce de yazmıştım kimse benim mesajımı silemez diye.İki genç fener gs muhabbeti yapacak,kalkıp yazılı tüm mesajları silecek,olmaz öyle şey...O kadar rahatlık msnde olur ben kaldıramam.Neymiş biri birine çok kızmış da silmiş ,pardonmuş...Bana gelmez sevgili dostum...Kaldıramam ben bu tip şeyleri...Önce saygı gelir benim felsefemde ve o yüzden ayrılmak en iyisi benim için.Seni tanıdığıma çok mutluyum,msnde görüşürüz zaten,hoşçakal dostum...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 09:34   #7
balıkcı
Kaptan

balıkcı kullanıcısının avatarı

Hoşca kal ne demek Serkan aslında silinmesi gereken bu son yazmış olduğun yazı ,yazılarının silinmesi tabiki hoş değil şayet izinsiz silinmişse,eğitimci olmandan dolayı saygı konusunda duygusal olmanda çok doğal,küçüklerin tabiki saygılı olmaları gerek en azından büyükleri kırmayacak şekilde cevap verilmeli sen bekle Taygunla Anılın cevabını belki sana kalmanda yardımcı olacak bir yazı yazarlar,gerçi ayrılma konusu bana hiç hoş gelmiyor onun için sana hoşcakal demeyeceğim çünki sitede kalmanı istiyorum dostum.
balıkcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 09:38   #8
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Alıntı:
aserkansatı tafarından gönderildi
Sevgili Selim Kardeşim, ben burada şu adamın mesajları garip ona biz de saygısız davranmalıyız demediğini elbette biliyorum.Turna nickli Mehmet Abi değil konu,o sadece örnek.Muhabbetçi Önder ve Muvaffak Abi de örnek...Ayrıca katılmıyor olabilirsin ama gecede 5-10 üye katılımı katılım da değildir bence,buyur diğer sitelere bir bak sevgili dostum.Ben bu siteye çok emek verdim ama daha önce de yazmıştım kimse benim mesajımı silemez diye.İki genç fener gs muhabbeti yapacak,kalkıp yazılı tüm mesajları silecek,olmaz öyle şey...O kadar rahatlık msnde olur ben kaldıramam.Neymiş biri birine çok kızmış da silmiş ,pardonmuş...Bana gelmez sevgili dostum...Kaldıramam ben bu tip şeyleri...Önce saygı gelir benim felsefemde ve o yüzden ayrılmak en iyisi benim için.Seni tanıdığıma çok mutluyum,msnde görüşürüz zaten,hoşçakal dostum...
Gerçi bu mesajın muhatabı ben değilim amaaa, çok sevdiğim ve kardeşim yerinde düşündüğüm birinden ayrılmak bana da ters geliyor....
Kim haklı olursa olsun hiç önemi yok. Şu an 3 kişinin adı görülen olan RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK sitesinde 4 üye online (1 kişi gizli)....
Sevgili kardeşim ve dostum serkan çok haklı....
Saygı görmek ve sayılmak çok önemli....
Turna nickli Mehmet abi, olaya şaka olarak giriyor. Sonuçta Anıl Tayguna yazılan bir mesajı üstlenerek cevaplıyor veeee sonuçta Mehmet abi yazılan mesajın site kalitesini düşüreceğinden yakındığı bir mesajla gayet olgun bir şekilde cevap veriyor... Bunun üzerine önce Anıl ve daha sonra da Taygun özür diliyorlar...
Bu kurgudaki herşey yerine oturmuş görünüyor. Aslında Mehmet abi de alay etmek için söze başlamıyor. Bazen birbirimize takılırız yaaa, işte o hadise ile giriyor. Ağ esprisi buradan geliyor....
Herneyse... Ben onu beşi bilmem...
Serkan gidiyorsa ve 1000 mesaj üstünde mesaj yazmış biriyse bir şeyler yanlış demektir....
Bunu bilir bunu söylerim....
İlgili kişiler dostumdan özür dilemedikçe ve onun okeyini almadıkça ben de girmem bir daha siteye....
Saygılarımla.....
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 14:38   #9
mufi
Guest

Sevgili arkadaşlarım ve kardeşlerim
yukarıda ki mesajlar dizisi bu sabah beni gerçekten üzdü..kırk yılda bir bir güzel insan gurubu bulduk bu şekilde problem yaşanması çok kötü..
arkadaşlar aslında hayatımızın her safhası bir mücadele dir ....buradaki sayfalar da geçirdiğimiz zamanda aynı savaşın bir parçası....insanlar bazen dostlarla savaşır ..bazende düşmanlarla ...bizler bu sayfalarada aslında dostlarla savaşıyoruz...
arkadaşlarımızla / dostlarımızla anlaşmaya varmadan hemen teslim olmak yada ricat....bize yakışmaz.....Arkadaşlar bilirsinizki ..önemli olan zor olan ile savaşmak ve kazanmaktır...bu dünyada halledilmeyecek hiç bir sorun yoktur...malum bizim geçmişten gelen adetlerimizden biri Halil İbrahim sofrası.dır.bu forum da öyle birşey...bunu hallederiz arkadaşlar...

Gelelim Site yapımcı genç /kanı /deli olan lara ...benim oglum Baran ile yaşıtlar..
beyler size bir şey söylemek istiyorum.. sizleri bilmem ama ben bu iki kanı /deli ile tanışma fırsatı buldum...bir kez de olsa.. bu sözkonusu iki delikanlı benim 50 yaşımın verdiği tecrübeye dayanarak....birebir muhabbette efendi ve saygılı gençler..belli bir birikimleri var..içlerinde art niyet oldugunu hiç sanmıyorum...ama dersenizki ekran başı farklıdır...olabilir hepinizin görüşlerine saygı duyarım..bu durumda hakkında endişe duyulan sevgili delikanlılar bundan böyle büyüklerle,büyük olurlar ..yazılarında acele etmezler..abilerini..büyükerini hitaben yazılarında biraz daha dikkatli olurlar..(mesaj silme konusunda bir fikir yürütemiyorum )..dersleinide ihmal etmezler...
olur biter kardeşleriiiim..umarım beni anladınız..

****İstanbullu+İzmirli+ankaralı+ıspartalı+amasyalı +antalyalı+trabzonlu...hey Türkiyelim..
yarın öbür gün birbirimizin memleketine yolumuz +işimiz düşerse birbirimizden başka kimlerin kapısını çalacağız???

(((Tabiatı sevmeyen insanın kalbi katılaşır....dostu olmıyanında..))))

yanaklarınızdan öperim ..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-03-2006, 21:00   #10
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Abiler biz size hiç bi zaman saygıda kusur etmedik ve etmeyiz.
O gün muvaffak abiye yanlışlıkla muvaffak yazmışım bunun sebebide ben o mesaja başka bişi yazıyodum saçmaladığımı hissettim ve sildim muvaffak bölümüne kadar orada abide yazılıdı ben onuda silmişim serkan abinin mesajı sonucu gördüm bi yanlışlık oluşmuş ve hemen düzeltmiş.
Taygunun isminin yanlış okunmasına taygun çok sinir olur(ben bilirim çünki çok kişiyi yanımda o yüzden tersledi (yaşları ufaktı (taygun kendinde büyükleri terslemez)))
Muhabbetçi abimize önder diye hitap etmeme gelince o aralar imzasında yaşı yazmıyordu ben adının muhabbetçi olmasından yaşının benim yaşlarımda olduğunu zannediyordum ama yanılmışım diğer bir yanlışımız gs fb olayı o olayda da ben düzgün bir anket açtım ve bir de baktım taygun sonuçlarla oynamış baya sinirlendim bende oynasam ayıp kaçar ne yapayım diye düşündüm site içi bir tatsızlığı yol açmasın diye mesajı tamamen sildim bu şekle geleceğini düşünmedim bu olaylar için herkezden özür diliyorum.
Birilirine başka bir yanlışım oldusada onlardan çok özür diliyorum.
Saygılar.
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları