![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selamlar, internet üzerinde araştırma yaparken burdaki bilgilerden yararlanırken gördüm forumu. konuların çeşitliliği ve birbirine yardımcı paylaşımcıları gördükten sonra bir zaman sonra bende tecrübelerimi kazanarak foruma yardımcı olurum diyerek kayıt oldum. hayırlısı olsun artık.
yaşım 19 bu sene istanbula geldim eğitim maksadıyla istanbul teknik üniversitesinde maden mühendisliği okuyorum.imkb nin bitişindeki okulun kendi yurdunda kalıyorum. hevesliyim av konularına o yüzden gece avlarına katılmak isterim yurdumun giriş cıkıs saatleri buna olanak saglıyor sagolsun ![]() 2.5 3 m uzunlugunda oltam var 4 senedir ama 2 kere balıga cıkmıslıgım var daha bişey avlamış değilim, ne yapsamda gelmiyo bana bişey ![]() keyifli avlar dilerim şimdiden teşekkürler hersey için |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz...
Lütfen imza ayarlarınızı tamamlayınız.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoş geldiniz.Öncelikle okulunuzun kıymetini bilim uzuuuunnn bir maraton sizi bekliyor.Ama balık aşkı başka.İnşallah beraber avlanırız.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tolunay hem okuldaşız hem de meslektaş sayılırız. İstanbul gece avı için pek uygun bir mekan değildir. Öncelikle bunu belirteyim. Gece avının yapılacağı zamanlar ve mekanlar belirlidir. Bu nedenle eğer güzel bir av yapmak istiyorsan sabah gün doğumlarından başlayan veya ikindi akşam arası saatlere denk gelecek planlar yap. Şu an Boğazda hemen hemen her yerde güzel istavrit var. Yeme gerek yok. Kaliteli misinadan yapılmış olabildiğince ince bir çapari takımı ile başarı sağlayacağına inanıyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolunay;
Aramıza ve Sitemize hoş geldiniz....Bende Aynı okul mezunuyum..Kimya ve işl.Müh...Yıl: 1973....İyi avlar dilerim...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() burada okuldaş abilerimin olmasını bilmek cok güzel, beraber av programı yaptıgımızda bunun hakkında da sohbet edebiliriz. Sevindim şimdi buna
![]() Ahmet abi dediğin gibi emirgan'da birşey çıkmıyor geceleri. Sabaha karşı bir dahaki avda görüşürüz umarım ufak bir organizasyon havasında olur, güzel olur. İmza ayarlarımı yaptım, herkese teşekkür ederim iyi avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Aramıza hoş geldin
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |