![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Pazar günü yakaladığım 4 adet sarıkanatın devamını 1 Mayıs sabahı aramaya karar vermiştim. Süleyman abinin uyarısı üzerine bu sarıkanatların kovalanması gerekiyordu. Bu nedenle en büyük ve en güzel renklere sahip kovamıda yanıma aldım. Sabah saat 06:00 da Boğaz kıyısında yerimi aldım.
Oskar marka rapalamı hazırladım (bu rapalayı bana hediye eden çok kıymetli Halis abime ayrıca teşekkür ederim). Halis abi bu rapala çok iş yapar, yanında dursun bir tane diye bana hediye etmişti. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Başladım yine akıntı ile mücadeleye. Bu sefer 200 gr kurşunla çalıştım. İlk Sarıkanat rapalada bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Diğerlerinin yerlerini hemen söylüyor. Mesajı alıyorum. Günün toplu Sonucu: 8 -1 1 ben oluyorum. Çünkü bir atış esnasında misina makinanın kafasına dolandığını fark edemedim ve tüm takımı suya hediye ettik. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet Kardeş bereketli olsun.8 i bir tavalık olmuyormu bunların?""bir tavalık oldu sen git bunları ye"" mesajı verilmiş sana takımı elinden almakla.
Avların bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço
|
![]() Ahmet Bey hamlığı iyice atmışsınız üzerinizden. . afiyet olsun. ellerinize kollarınıza sağlık. süper paylaşım süper avlar
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Takımın adına üzüldüm be Ahmet abi..
Olsun yine de moralini bozma tavalıklar çıkmış ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ahmet geleyimde sarıkanat yakalıyalım.Bu Anılın beni götüreceği yok.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yok ulaşmadı ise o zaman seni bekliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Alıntı:
Dalgıçlar hem rızkını çıkarıyor hem kurşunları topluyor diyorsun bunu çoğu dalgıç yapıyor hem maddi kâr hemde deniz temizliği açısından güzel bir hareket. Dalgıç arkadaşlarım bana çok sayıda kurşun getiriyorlar hepsi de denizden çıkıyor ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço
|
![]() Ahmet Bey inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz. ayın 13ünde. foto çekmezmiyim boy boy film yapıcam öyle yayınlayacağım. tabi balık yakalarsam
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ahmet tebrikler avın daim olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|