|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Yaratık gibi bir balık...Buyrun izleyin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() serkan abii nerelerdesin göremiyorum seni.
özlettin vallaha
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bu balığın peşindeydim.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ya Serkan nereden buldun bunu,gerçekten acaip ürkünç,zaten balığa bu havalardan dolayı çıkamıyoruz,şimdi birde bunu görünce artık hiç gidemeyeceğiz anlaşılan
![]() ![]() ![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ben bu balığı hiç sevmedim.
![]() ![]() ![]() Balık mı bu acaba? Balıksa pek düşmanı yoktur bunun. Bundan herşey korkar.... Serkan böyle ucube şeyleri nerden arayıp buluyon yaw, helal olsun valla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu balık değil %99 fotomontaj
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hiç balığa benzemio sanki parlak karton gibi ama insana da benziyo yüzü deniz adamı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |