![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar böyle bir sitenin varlıgından iki hafta önce haberim oldu. Tebrik ediyorum ellerinize saglık. Paylaştıgınız bilgiler için cok teşekkürler.Ege denizi haritasına ihtiyacım var . Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Yada bunu indirebilecegim bir site varmı? Kolay gelsin şimdiden teşekkürler..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili "terod" öncelikle aramıza hoş geldiniz. umarız katılımcı olursunuz, haritalar ve denizcilik başlığı altında bu konulara ait konuları bulabilirsiniz. ege denizi haritası ile ilgili sanırım elinde olan veya bilgisi olan arkadaşlar size yanıt verecektir.
ANCAK..... FORUM KURALLARIMIZ GEREĞİ İMZA AYARLARINIZI YAPMANIZ GEREKLİ, BU SİZE HİTAPTA DA ZORLUKLARI ORTADAN KALDIRACAKTIR. KONTROL PANELİNDEN YAPABİLİRSİNİZ.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim ,kusura bakmayın yeni oldugum için biraz forum kurallarında acemilik çekiyorum.
Tevfik Rodos (1967) İzmir |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Not: Konuyu taşıdım...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Tevfik bey kardeşim hoş geldin
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() tevfik bey aramıza hoş geldiniz..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Ben amatör zıpkıncıyım bazende oltaya takılıyorum. Genelde yazın kamp yaptıgım marmaris hisarönü körfezinde dalıyorum . Genelde Mırmır çipura karagöz bazen orfoz turna kefal gibi balıklar akşamları masamızı şenlendiriyor.
Bu yaz tatili benim için erken başlıyor. Hafta sonu malzemelerimi hazırlayıp gidiyorum ve yaklaşık 2.5 ay oralardayım.hepinize iyi tatiller ve avlar diliyorum. Tevfik rodos 1967 İzmir
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Pardon asıl konuyu unuttum , bana Datça yarımadası çevresinin haritası lazım eger bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Tevfik Rodos 1967 İzmir
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Söz ettiğiniz bölgenin haritalarını da birkaç parça halinde eklemeye çalışacağım. Biraz zaman alabilir, alan geniş olduğundan tek dosya ayrıntı içermiyor.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elimden geldiğince anlaşılır biçimde eklemeye çalıştım. Datça Yarımadası'ndan Bozburun'a kadar olan bölge. En son resim dosyaların aşağı yukarı haritada ne şekilde yerleştiğini belirtiyor. Resimler sırayla 1-15 arası. Umarım yardımcı olur...
Not: Özellikle thumbnail olarak ekledim, üzerine tıklarsanız büyük halleri görünecektir... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Andaman Denizi | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 0 | 26-06-2012 21:56 |
Bu Denizi Orkinoslar mı Kirletti? | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 10-05-2012 14:39 |
Marmara Denizi Hakkında (Önemli) | mufi | SAĞLIK | 6 | 30-08-2011 21:18 |
Ege Denizi Balıkçılığı | Balikci Alp | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-05-2011 19:17 |
çöp Denizi | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 04-01-2006 01:15 |