|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra sizlerle paylaşım yapmaktan gurur duyarım geçen pazar gün. turdaydım ve yeni mercan yatakları buldum iyi seyirler.
saygılarımla .ismail kaptan. Bu mesaj en son " 16-08-2012 " tarihinde saat 13:08 itibariyle iaksoy tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ismail kaptan eline sağlık güzel paylaşım
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler. bir sitede avlanması yasak olan balıklar ile ilgili bir tablo gördüm. o tabloda mercan balığıda vardı. bu konu için bir aydınlatma yaparsanız sevinirim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Paylaşım için teşekkürler
![]() Ellerinize sağlık |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah paylaşımınız için teşekkür ederiz . Çok güzel bir av günü geçimişsiniz daha bereketli avların sizinle olması dileğimle rastgele ....
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
saygılarımla .ismail kaptan |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() i. aksoy kardeş paylaşım için tskurler.. ama benim kafama takılan mercanların yaklaşık hepsi standart altı gibi geldi bana ve hiç geri saldığınızı görmedim.bende kazıklı bodrum güllük vb. yerlerde senelerdir avlanırım. yayınladığınız foto ve videolarda standart altı balık ları salarsanız bir çok kişide örnek alacaktır.çünkü hala balık olsunda çamurdan olsun felsefesi var. lütfen tüm arkadaşlara sesleniyorum trolciler gibi denizi kurutmayalım .. sevgiler saygılar iyi avlar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kazıklı 17/03/2012 raporu | brskzkbs | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 26-03-2012 18:57 |
26/02/2012 Kazıklı av raporu | brskzkbs | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 15-03-2012 00:12 |
27.02.2012 tarihli İstanbul Su Ürünleri hali fiyat listesi | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 27-02-2012 13:46 |
21.02.2012 Tarihli Su Ürünleri Hali fiyat listesi | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 21-02-2012 18:35 |