|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ALINTIDIR...
Fatih Terim: Hakan sen toplari Necatiye indireceksin Hakan sukur: Tamam abi Fatih Terim: Abi degil hoca diyeceksin Hakan sukur: Kime Necatiye mi hoca diyecem? Fatih Terim: Hayir apt.l herif bana Hakan sukur: iyi de sen oynamiyon ki , toplari sana indirsem tac olur Fatih Terim: Fatih soyun hakanin yerine oynuyorsun -Fatih Terim: Arkadaslar saha kenarindan o kadar taktik veriyorum anlamiyorsunuz. Beni anlayabilmeniz icin size e-mail mi gondermem gerekiyor !? -Tuncay sanli: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile cikarttirdi , leptopa ne der bilemicem -Fatih Terim: Tuncay olm sana ozel masa bilgisayari kurdurdum yedek kulubesinde -Gokdeniz Karadeniz: Len Tuncay zaten ben de cezaliyim , beraber counter oynariz -Fatih Terim: Arkadaslar butun toplar Emrede bulusuyor -Emre: Hocam ayip oluyor ama , her duyduguna inanacaksan isimiz var senle! -Fatih Terim: Hakan soyun oyuna girecen -Oguz Hoca: Hakan yok hocam -Fatih Terim: Nasil yok !? -Oguz Hoca: Teravihe gitmis , Ramazan ya o bakimdan -Fatih Terim: honk ! -Fatih Terim: Yildiray isin -Yildiray: 50 saattir isiniyom , buharlasacam ya -Fatih Terim: Oguz soyun oyuna girecen -Oguz Hoca: Honk! Hocam ben futbolu birakali 8 sene oldu , antrenorum ben -Fatih Terim: Valla mi len! -Oguz Hoca: Ul.n tam bunadi bu |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi devamı varsa istiyorum süpermiş koptum
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herşeyi anladımda topların hepsi niye emrede toplanıyor onu çözemedim!yoksa?Yok canım olmaz öyle şey..acaba..ya Serkan şimdi aklımıza bir sürü soru işareti bıraktı bu konuşmalar,nedcez şimdi.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ne bileyim Selimcim...Oyun kurucu heralde bu arkadaş,yorum yapmıyayım şimdi...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi süperler yaa devamını varsa kesin istiyorum süper
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süper, süper, süper...
Bunlarda benden olsun. Fatih T.: Duran toplara Yıldıray vuruyor. Yıldıray : Neden hocam? Fatih T.: Senin top tekniğin iyi, toplara iyi vuruyorsun. Almanya'da yetiştiğin için alt yapın iyi. Yıldıray : Bütün duran toplara mı? Fatih T.: Evet Yıldıray.: Kızmak yok ama hocam. Fatih T.: Niye kızcam yahu vuruşun güzel dedik ya... Fatih T.: Tuncay saçlarını ör, oyuna giriyorsun. Tuncay : Neden hocam.. Fatih T.: Rakip seni kız zannetsin, işimize gelir. Tuncay: Niye hocam. Fatih T.: Onlar senin peşinden koşarken top belki bize kalır Hakan da belki gol atar.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şennur Hanım gerçekten çok güzel bir yazı öldüm gülmekten.
TRT spikeri halit kıvanç olmasın sakın ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Sağol Sennur,gerçekten harika...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Seko ve Sennur gerçekten gülmekten gözlerimden yaş geldi...Kendime soruyorum acaba, niye fatik terimi bukadar çok seviyorum.....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() walla çok saolun arkadaşlar çok ii
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa spil milli parkı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 28-01-2010 16:54 |
Karışmayan takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 18-10-2006 12:38 |
neden milli parklarda oltacılar terörist gibi görülür | murat hindi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 09-03-2006 22:53 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |