|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 2. bayram akşamı akşamı düştük yollara. amacımız devleşen kurtlarımızı denize dökmek bir nebze sitres atmak güle oynaya bodrum a vardık saat 04:00 kaptanımız da saat 04:30 civarı tekneye geldik birz hoşbeş derken vira bismillah deyip açıldık mavi derinliklere tekne yol aldıkça bizdeki sitres azalmaya başlamıştı denizin verdiği huzur yavaş yavaş içimize doluyordu bir yandan da özlediğimiz balıklar bize hoş geldiniz diyecek mi demiyecek mi düşüncesi vardı. neyse 1 saat 10 dk. lık deniz yolculuğumuz da bitip avlak bölgesine çapayı atınca büyük bir heyecanla oltaları suya bıraktık. gözünün çapağını sevdiğiminin balıkları bizi aşağıda bekliyorlarmış iğnelere deli gibi saldırdılar. allahım o kolyozlar ne arsız balıklar kurşunun dibe inmesine izin vermiyorlar yarı yolda yakalıyorlar yemi tabi ben kızmaya başladım çünkü hedef balık paşa ama kurşun dibe varamıyor. hadi efendi ğibi gelseler bişi yok ama takımımıda bozuyorlar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yanımızda fotoğraf makinesi olmadığı için fotoları eve gelince çektim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
TUNCAY GÜNAY 1972 DENİZLİ 0 RH + 0 0532 522 56 77 DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu mesaj en son " 22-08-2012 " tarihinde saat 13:04 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay abi maşallah ellerinize sağlık ne zamandır gözümüz böyle raporlar bekliyorduk ellerinize sağlık . Seni tebrik ediyorum saygılarımla iğnen her dayim keskin olsun . Rastgelesin .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Tuncay'ım,aslında o an senin gizliden gizliden kameraya çekmek vardı.O anlar senin adralini hayal edebiliyorum.Neşenden etrafında takılmadık kimse kalmamıştır.Avınız bol ve bereketli geçmesine çok sevindim.Çünkü o kadar yol kat ediyorsunuz avda verimsiz geçince Tuncayın moral sıfır oluyor.Daha bol ve bereketli avlarınız olması dileğimle...
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 22-08-2012 " tarihinde saat 19:05 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay kardeşim gayet bereketli ve zevkli geçmiş başta sizi ve tüm ekibi kutlarım avın hakkını vermişsiniz elinize sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim Tuncay anlatımından bile ne heyecan yaşadığın anlaşılıyor.O zevki tatmak var ya işte o zaman adrenalin insanın tavan yapıyor.Hele hele düşünülenin dışında bir şeyler çıktımı aman ya RAB'bim.İnsan yerinden sıçrıyor.Bir dahaki sefere daha bol ve büyükleri olur inşallah.Hop ettirip hop kaldırsın seni.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler tuncay kardeş cok daha güzel avlar dilerim
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi süper av olmuş,tebrikler.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay özlemişiz senin avlarını,tebrik ediyorum güzel bir av olmuş.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anlatım ve resimler için teşekkürler Tuncay kardeşim.Avınızın bereketli geçmesine de inan çok sevindim.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
03.06.2012 | mami1984 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 12-06-2012 14:14 |
23 Nisan'da balıklarla bayramlaştık... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 27 | 26-04-2012 17:54 |
06.03.2012 lidaki-07.03.2012 mercan avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 13-03-2012 14:22 |
DEVEKUŞU’NUN 1 nci.CUMHURİYET GEZİSİ (19.mayıs.2012-29.ekim.2012) | benimyelkenlim | Organizasyonlar | 0 | 19-12-2011 20:30 |
Uskumru ve istavritlerle bayramlaştık. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 25 | 02-09-2011 18:52 |