|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba tüm balıkseverlere...İzmire yeni yerleştim.. bu şehire resmen aşık oldum.. herşey herkes bana güzel geliyor bu şehirde
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ömer arkadaşım hoş geldin. forumu incelersen kafana takılan sorulara cevap bulabilirsin. bulamadığın konularda her zaman yardımcı olacak ustalarımız vardır. tanıyınca daha iyi göreceksin.
rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömerciğim öncelikle hoş gedin.Anlattıklarından esinlenerek balık ile bir ön bilgin var anladığım kadarıyla.Deniz bir tutkudur,ona bulanan bir daha kurtulamaz.Hele,hele birazda heves varsa ki sende bu meşale daha öncede yanmış birde buradaki ustalarımızın sitemize konularını koyduklarını inceledinmi vay seni tutana yandım ALLAH eve dahi gidemiyorum.Bu deniz denen nasıl bir şeymiş dedirttirir insana.Hadi bakalım bundan sonrasınıda sana bırakalım ve RASGELE diyelim.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömer Kardeş Ailemize hoş geldin.Tatlısu avcılığı olduktan sonra denize de alışırsın.dostlarımızın çoğunluğu İzmir de ikamet etmekte.onlarla irtibata geçer tanışırsan avsız vede balıksız kalmazsın.
Avların bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ömer kardeş aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömer;
Aramıza katılmanıza çok mutlu oldum...umarım bizlerle çok iyi bir zaman geçirirsiniz...İyi paylaşımlar dilerim...
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ömercim aileye hoş geldin keif dolu forumlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ev taşımayla uğraştığım için zamanında cevap veremedim. ilgilenen ve hoşgeldinlerini esirgemeyen ustalara çok teşekkür ederim. kimbilir ileride belki güzellikleri paylaşma şansım olur.. herkese keyifli avlar dilerim..
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömer abi aramıza hoşgeldini. Ben biraz ailenin küçüğü sayılırım ama av delisiyim eğer yardımım dokunacak bir şey olursa her zaman yapmaya hazırım . Hani malzeme almaya falan nerden neler alacağın konusunda her daim yardımcı olurum ben ve abilerim oluruz rastgele ...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üstadlardan yardım istiyorum. | rastgele1628 | Deniz Balıkları | 4 | 02-10-2011 09:22 |
Reklam vermek istiyorum | webmaster | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 30-04-2011 20:39 |
Eğer olursa | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 6 | 09-03-2010 16:54 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Nasip olursa,yarın yolcuyuz... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 17 | 17-10-2006 11:27 |