|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar resimdekileri bu sabah 7 ile 10 arası 40mt den yakaladık.fena değildi.bolca berber balığı yakaladık.yenirmi yenmezmi bilmiyorum.deneyip göreceğiz.
o gopez,e(kupa) benziyen fakat ağızı uzun ve pulları mavimsi olanların cinsinide bilmiyorum.yardım edermisiniz? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ah birde oltamdaki balığı bu hale getirenide yakalayabilseydim çok güzel olurdu! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 30-09-2012 " tarihinde saat 20:23 itibariyle fresenius tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() diğer balıklar izmarit,
oltadaki balığınızı yiyen büyük bir ihtimalle kalamar ya da ahtopottur. rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık güzel bir gün geçirmişe benziyorsun afiyet olsun
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık. afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orta şeker bir av olmuş inşallah bir daha ki sefere mercanların yerini bulursunuz.
Bu balığınızın bir kısmını sizinle paylaşan arkadaş büyük ihtimalle ahtapottur, kalamar olma ihtimali biraz zayıf kalamar sadece kafanın arka kısmından bir ısırık alır genelde ama yinede kalamar azmanı olabilir bunu yapan. Daha iyileri rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ortaya karışık bir av olmuş
![]() İğneniz keskin oltanız sağlam olsun..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ortaya karışık bir av olmuş ilk bakış ta kırmızı balıkların ne olduğunu bilmiyordum tam soracaktım ki yorumlardan öğrenmiş oldum. izmaritler güzel görünüyor çok lezzetlidirler afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fresenius;
Çok iyi bir av olmuş...tebrikler...İyi günler, bol güneşler...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşım balık yakalamak güzelde engüzeli denizde olmak. tebrik ederim. bizde çok alırdık o berber balığını ama denize geri iade çünkü lezzetsiz.bir balıktır.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Seferihisar Sığacık'ta mercanlar ve çipuralar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 05-12-2011 16:33 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ... | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 30-10-2010 12:12 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) paşa adabeyleri | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 04-06-2010 18:54 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |