![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Arkadaşlar merhaba, Sorum hem tatlı su hem de deniz avcılığı için geçerlidir? Yukarıdaki gibi olan yemler işe yarıyor mu?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tatlısuda genelde alabalık avlıyorlar bu gibi sineklerle,denizde iş yaparmı bu kadar ufakları bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi (MOZ) bunlarla istavrit avladığını söylüyordu ama kendi yaptığı sineklerdi onlar sanırım. Başka balığında geliceğini sanmam
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() merhaba sinan bahsettiğin sineklerle kefalde avlanıldığını ve tutulduğunu duydum.bilgin olsun..rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle bir çaparide belki iş görür,sinekler değişik olursa daha çok verim alınabilir önemli olan tutmak istediğimiz balıkların beslenme biçimlerini bilmek yani ne yerler ve ona göre imitat sinekleri,larvaları hazırlamak,bu şemada çapari takımını gösteriyor sineklerin takılmış olduğu köstekleri yukarı doğru bağlarsak daha verimli olur tekneden yapılan çaparilerde yukarı aşağıya oynamalarda sinek daha canlı görünür.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() İmbat ve Güven kardeş'e ve Selim ağbi'ye çok teşekkürler...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yapay sinekle (deniz için olanları varmış) levrek ve benzeri avcı balıkların avlandığını duydum, ama görmedim hiç. Kefali de ilk kez Güven'den duyuyorum, ilginç geldi.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 17-07-2006 " tarihinde saat 18:29 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=Sinan]Katiti merhaba. Küçük bir araştırma yaptım ve sonuç aşağıda. SALTWATER FLY (DENİZ)QUOTE]
Evet Sinan kast ettiklerim bunlardı. Selim Abi'nin de dediği gibi bildiğimiz sineklerden biraz daha farklı.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
El Yapimi Sahte Rapala | urfettin | El Yapımı | 25 | 17-03-2009 13:41 |
Sahte Fare ile LEVREK AVI | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 23-11-2007 01:09 |
sahte iğneler | plato | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-12-2006 22:07 |
Sahte Yem ile... | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 13-07-2006 16:10 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |