|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu fotograftaki sevgili Selim abinin ki bu avatarı olur photoshoplu ve saçları boyalı bence..
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Minik bi araştırma yaptım,photoshop yok...Sadece 1983teki resmini koymuş resim orjinal yani...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan 1983 te filinta gibiydim bu resimde saçlarım boyalı itiraf ediyorum boyamıştım saçları Sami,,Ya ne boyası kardeşim benim saçlarımı boyamaya ihtiyacımmı var ki doğru bu avatardaki resim 1 sene evvelki resim ama bir senede de yaşlanmadıkki saç boyuyalım ama işin bir sırrı var tabiki bu sır da balıkcı olmanın getirisi,balık yiyin dostlar balık bütün icraat onda benden söylemesi Sami yaş 40 olunca ararsın boya numaralarını, bak Serkan her gün boya numarası soruyor sitedeki abilerimize özelden.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Koleston koyu kestane...Üstüne tanımam Selim...Bıyıklara da badem yağı...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bak Sami,Serkana sorsana kardeşim numarayı,o benden tecrübeli kestane falan diyor çıktımı orada mevsimi değil ama güzel kebabı olur çok severim.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 22-04-2006 " tarihinde saat 00:47 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Saçım kalırsa yaş 40 da boyatacam...
Bu mesaj en son " 22-04-2006 " tarihinde saat 05:38 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hahahahaa muhabbetlere bakın vallahi kopardınız beni sami abinin dönüşü baya belli oldu
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben boyayı tanırım abiii...bir insanın saçı okadar siyah olamazki...koleston koyu siyah no:344
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Canlı yemin kancaya takılışı | GevrekLevrek:) | Canlı Yem | 8 | 10-01-2012 19:50 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |