|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Fırında Somon Nasıl Yapılır..? 1- Balıkçınızdan dilim halinde aldığınız somonları önce sosluyoruz (Sos: 1 çay bardağı zeytin yağı ve biraz tuz karışımı) 2- Sosladığımız dilimleri fırın tepsisine yerleştiriyoruz ve üzerini domates, limon ve defne yaprağı ilave ediyoruz. 3- Tepsi içerisine 3 su bardağı su ilave ediyoruz 4- Tepsinin üzerini tamamen alüminyum folyo ile kapatıyoruz. 5- Daha önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 180 derecede 15 dakika pişiriniz.. 6- Afiyet şeker bal olsun yarasın, kilo yapmasın... kaynak: nuri deniz
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kilo değil hayat yapar ömrü uzatır
__________________
Hüseyin Altınay 30 Temmuz 1946 Bornova/İzmir Kan Gurubu:B.Rh (+) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygıdeğer dostum, sağlıklı ömürlerle yiyebilirsiniz..
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet kaptanım çok haklısın kendi tuttuğumun haricinde sardalya çok tükettiğim bir balık gerçı yaş itibariyle hamsiyi tercih etmem gerekiyor büyüğünü her zaman bulanmuyor
__________________
Hüseyin Altınay 30 Temmuz 1946 Bornova/İzmir Kan Gurubu:B.Rh (+) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fırında Palamut | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 12 | 06-10-2020 23:22 |
Fırında Somon veya Alabalık | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 2 | 23-09-2012 14:56 |
Besinlerin Satın Alınması, Hazırlanması, Pişirilmesi ve Saklanması Sırasında Dikkat E | levrek | SAĞLIK | 1 | 11-12-2008 17:18 |
Balığın Pişirilmesi | necobey | Balık Yemekleri | 1 | 06-10-2007 15:37 |