|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() 25 saniyelik bir görüntü. Balığı yakalayan ben, görüntüyü çekende ben olunca görüntüdeki arkadaşım doğal olarak.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kuzu kuzu kuzuuuuu
![]() Kim tuttu onu Erol Hoca süper video erol abi sazanda hakikatten kuzu gibi ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Görüntü geçen seneden. Bu sene daha büyüklerini ekleyeceğim umarım. Hele bi sezon açılsın.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Yani Serkanı geçeceğim. Çalışmalar bu yönde.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Hocam Cok Guzel Bir Sazan Isallah Daha Buyukleride Takilir Oltana Darisi Basimiza Diyelim Rastgele Hocam..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sağolasın Turnacı daha büyükleri senin oltana vursun (gerisi sana kalmış)
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol Hocam tebrikler, güzel sazan. bir dahaki sefere balığı çekme aşmasından itibaren video bekliyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teknoloji güzel şey ![]() Kim derdi ki bu sazana "seni biri tutacak ve video görüntünü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adlı güzel insanların bulunduğu bir sitede yayınlayacak..." Valla ben sazan olsam inanmazdım... Şaka bir yana güzel sazan hocam. İki yıl önceki barajda tuutuğum sazanı hatırladım şimdi ![]() Saygılarımla....
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Mütevaziye gerek yok. Ben ne zaman 7 kg lık bir sazan yakalarsam o zaman ancak sana yetişmiş olurum. Bunu da bu yaz gerçekleştirmeyi düşünüyorum. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |