|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
4 adet yeni olta takımı almak istiyorum. Aşağıdaki takım (öncelikle tatlısu ve ikinci planda deniz avcılığı) uygun mu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KDV Dahil 9,69 YTL / 9.690.000 TL Metre: 3.50 Parça: 6 Action: 100-150 gr. Kapalı: 70 cm. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KDV Dahil 32,05 YTL / 32.050.000 TL 5+1 bilyeli. Yedek grafit kafa
Düzce / Sinan 1975 Bu mesaj en son " 12-06-2006 " tarihinde saat 17:53 itibariyle Sinan tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamış sanırım uygun olur.
Fakat makina konusunda yorum yapamıycam bende delta 60 modeli var 35 milyona almıştım geçen kış çok güzel makina onu tavsiye edebilirim 10 bilyeli.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Tavsiye için çok teşekkürler...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Makinayı at çek için almıyorsunuzdur umarım çünki insanın kolunu 1 saat içinde berbat ediyor. 700 gram gibi bir ağırlıya sahip. Dip oltaları ve bırakmalar için ideal
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu dört oltayı dip oltaları ve ileriye atarak mantarla avlama için düşünüyorum. Elde avlanma için uygun fiyata öneri var mı? ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Bu oltayı at çek harici tüm işlerde kullanabilirsin sinan abi gerçi ben at çek (kalamar,sübye ve istavrit avında zor oluyor) içinde kullanıyorum ama arada bir 5 dakika mola vermek gerekiyor.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Anladım kardeşim. Çok teşekkürler. Burası bir harika... Biraz geç keşfettim sanırım burayı ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Sinan bu malzemelerle uzağa mantarla atmayı düşünmen bence yanlış olur Mert kardeşimin dediği gibi kamışın mantarla av için atarı çok fazla,sizlerede hak veriyorum benim size önereceğim ne kamış nede makina var bu sitelerde,ben genede yazayım,şayet uzağa mantarla yani şamandıra ile atıp avlanmak istiyorsan en fazla 20-50gr atarlı ve 3 metre veya 3.6 metre bir kamış lazım bence en iyi kamış çeşidi teleskopik olmayan yani iki veya üç parçadan oluşan kamışlar karbondan bulursan daha iyi,makinalara gelince taygununda dediği gibi şayet at çek yapmak istersen ağırlığı en fazla 400 gr olan bir makina seç,senin vermiş olduğun linkteki makinanın sadece bilye miktarı ve yedek kafası olduğunu belirtmişler,halbuki makinanın kafası kaç metre ve kaçlık misina alır belirtilmemiş yani en önemli konu yok,onun için hiç bir yorum yapamam sadece önerim yukarıdada belirtiğim gibi at çekte hafif makina olması seni balıkavında yormaz.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Düzce / Sinan 1975 Bu mesaj en son " 12-06-2006 " tarihinde saat 22:15 itibariyle Sinan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makine hakkında yardım ve yorumlarınız | ahmetceylan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 14 | 28-02-2011 10:08 |
Amatör balıkçılıkta kalite (Proamatör balıkçı / Çapulcu) | xnode | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 21 | 04-10-2010 19:35 |