|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sizlere nice uzun,sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim,umarım herşey gönlünüzce olur.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) Bu mesaj en son " 20-07-2006 " tarihinde saat 11:03 itibariyle levrek tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İyiki doğdunuz
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yeni yaşınızın size sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni yaşlarınızda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Doğum gününüz kutlu ve mutlu olması dileklerimle....rastgelsin...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR ÇOK İNCESİNİZ....
Ben bu kutlama mesajlarını yazdığınızı Anıl ve Taygunun kutlamaları sonrasında öğrendim. Siteye girmemeye, mesaj yazmamaya söz vermeme rağmen sizin bu ince davranışınızı cevapsız bırakmak istemedim. Doğum günümü kutlayan tüm eski ve yeni değerli dostlara teşekkür ederim.... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tekrar teşekkür ederim, umarım 365 gün sonra sizlere, eğer beni hatırlar da yeni bir kutlama mesajı yazarsanız ve ben de hala yaşıyor olur da mesajlarınızı Taygun ile Anıl aracılığıyla duyarsam birkaç kelime yazabilirim.. Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
700 küsur mesajı yazdığım dönemde, akılcı olarak yazdıklarıma destek, saçma sapan yazılarıma ise kırıcı olmayan nazik üslubu ile uyarıcı olan MERT kardeşim; umarım her şey dilediğin gibi olur. Sen bunu "pekçoklarından" daha fazla hakediyorsun... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sizi tanımıyorum ama, foruma mesaj yazarken "çaktırmadan" baktığım konularda bayağı mesajınız var. Rastgelsin forum sitesi seviyeli insanlardan oluşan bir sitedir ve görüyorum ki siz de daha önce tanımadığınız bir insana mesaj yazacak kadar "iyi niyetli" bir yapıdasınız.... Umarım bu sitede sizin de paylaşımlarınız fazlalaşır ve gerçek bir "amatör balıkçı" olma yolunda istediğiniz kadar ilerlersiniz... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yaşının küçüklüğü, derslerdeki durumları bir tarafa koyarsak, geriye bir tek balık vaı kalıyor... ![]() Balık avı konusundaki başarılarınız da tartışılmaz... Ayrıca, 20.07.2006 tarihinde, ben bile doğum günümü unutmuşken, mesanger'i açtığımda, bana "Doğum günün kutlu olsun ali Abi..." diye yazmanı ömür boyu unutmayacağım... Kendine iyi bak veee, sana bir öğretmen tavsiyesi; zamanını iyi kullan balıkçı kardeşim.... saygılarımla....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
nice yıllara | onder 35 | Rastgelsin Kahvesi | 2 | 02-01-2010 08:57 |
Nice Yıllara Salih | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-10-2006 09:15 |
nice yıllara | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-08-2006 16:28 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Nice Yıllara Halil | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 04-07-2006 14:52 |