![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar ben karadan avlanıyorum özellikle kuzu almak istiyorum kullanacagım malzeme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. yem iğne numarası misina yani nasıl bir takım kullanmalıyım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Selam batuhan ... burada bu linke bakarsan sana cok faydali olacakdir sanirim , bazi arkadaslar baska formlarda bu konu hakkinda detayli bilgiler sundu , insallah sende tutarsin . Beldibinde daha önce Calticak 1 ve 2 camp alanlarinda SICAN adasi yakinlarinda cok avlandigini biliyorum , istersen bir bakarsin ? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yasin çok teşşekkür ettim yardımların için gerçekten çok faydalı bilgiler
saol rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yem konusunda acil yardım... | madrix | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 18-11-2009 09:49 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
yayın avı konusunda yardım ??? | balıkların_efendisi | TATLI SU AVI | 8 | 27-03-2007 21:09 |
palet konusunda lütfen yardım | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 16-03-2007 11:40 |
Deniz balıkları-kullanılacak yem-kullanılacak takım | Güven ÖZYELDAN | Olta Avcılığı Dökümanları | 1 | 08-08-2006 06:58 |