|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() jgkhkllkşdsflkgjvar?kaç km babamı belki ikna ederim
![]()
Bir gölde asla özgür değilsiniz herzaman sizi avlamak için bekleyenler vardır birgün gelir seni tutarlar bebeg ![]() Bu mesaj en son " 15-04-2008 " tarihinde saat 09:06 itibariyle genc balıkcı tunahan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Tunahan,Durağan barajı buraya oldukça uzak...100kilometreden uzak üstelik baraja ulaştıktan sonra olta atılacak bölgeye ulaşmak için de bir hayli yol var.Çünkü baraj geniş bir ırmak gibi uzunlamasına gidiyor.Orada sudak ve sazan çıkıyor.Sazanın oldukça bol olduğunu söylüyorlar fakat baban ikna olmaz herhalde bu kadar uzak yola.Bence hiç uğraşma.Yakın yerleri dene...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tunahan bahsettiğiniz barajın adı Altınkaya barajı olmasın, çünki sudak bu barajdan çıkıyor.Çoğunlukla sazan, yayın ve kaya balığı çıkıyor.Oraya yatılı gitmek gerekir,yoksaki 170 km den sonra kamışlarla birlikte uyur kalırsınız,
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yok tunahan levrek tutmaya devammmm.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
surf makina için yardım | giritli | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 29 | 18-11-2009 17:25 |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
Foca'da Balık Avı icin acemiye yardım | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 28-01-2008 21:30 |
sudak için yardım | okidoki59 | TATLI SU AVI | 3 | 12-05-2007 11:58 |
malzeme için son yardım | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 22-12-2006 01:31 |