Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 27-07-2006, 14:02   #1
Güven ÖZYELDAN
Guest

Varsayılan Rekorlar

1989 Yılındaki kayıtlara göre misina ile yakalanan balıklar ve rekorlar...rastgelsin
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar rekorlar.rar (98,6 KB, 25 Görüntülenme)
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 31-07-2006, 06:44   #2
levrek
Kurucu Üye

levrek kullanıcısının avatarı

eyvallah Güven,daha yakın tarihli olanları da bizim forum balıkçıları ile kayda geçer inşallah...

Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2006, 11:53   #3
aganta borina borinata
Guest

ya bende balık çekme konusunda kendimi bi şey sanıyordum...0,25 lik misinayla 45-50 kg.lık balık çekilir mi ya...ben 0,25lik misinayla 10-11 kglık sazanı zar zor çektim; adam 48 kg.lık hemde gılınç balığı...ya öteki 50 kg.lık it balığı...çatladım valla... maharet elin adamında mı yoksa misinada mı...ya da bu rekorlara işlenmeden önce balığa pisikolojik muayene yapılmalıydı. bu balıklar ya hayattan bıkıp kendi canlarına kıymışlar ya da adamları yemek için kendilerini tekneye atmışlardır... ya da bunların balık olduğundan eminler mi... gerçi 50 kg. odun olsa zor çeker valla...bana göre oltaya en az asılan balık sudaktır...o bile 20 kg. olsa misinayı keser atar valla...

ya güven kardeş...bu bilgiler hakkat mi? 1987 diyorsun bu rekorler daha sonra kırılmış mı...( gurban olim kırılmış deme )

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2006, 14:04   #4
Güven ÖZYELDAN
Guest

valla bunları ceken adamlar işi abartıp daha da ileri gitmiş olabilirler....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2006, 15:14   #5
aganta borina borinata
Guest

inşallah ilerletmemişlerdir...buna bile alışmam zaman alacak...ben bazen özellikle ince oltayla sazan avına gidiyorum...(denizde pek büyük balık bulamaz olduk)kendimi biraz oyalamak için...misinayı kopardığıda oluyorbalığın ancak bu bile zevk veriyor...

rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2006, 17:55   #6
sazancı19
Oltacı

sazancı19 kullanıcısının avatarı

Varsayılan valllaa ilginnçcççç

bizimm( amcamgil falan) bu güne kadar yakaladıgımızz en büyükk balıkk sazan 0,50 misina ve sonuçç olarak 19 kiloo 400 grammlıkk çok harikaydıııı

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları