|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba,
İzninizle bir önerim olacak. Acaba avatarlarda kendi fotoğraflarımızın olması (ki zaten olanlar var) nasıl olur. Bir konuya mesaj yazarken yada okurken ilgili kişinin fotosunu görmek daha samimi bir hava katıyor sanki. Saygılar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erhan Bey açıkçası söz ettiğiniz konuya katılıyorum ve destekliyorum. Fakat bu biraz da kişilerin tercihlerine bağlı. Ama arkadaşlar bu konuda duyarlılık gösterirlerse çok sevinirim kendi adıma...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar dediğiniz konuya bende katılıyorum ama diğer arkadaşlar ne cevap verir bilinmez nihayetinde zorunluluk yok. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsteyenler koyuyor zaten zorunluluk durumu bu konuda yapamayız ama bu başlığı görüp resim koyanlar olabilir yukarda tutmaya çalışabiliriz.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() günaydın arkadaşlar
ben resmimi eklemeye çalıştım daha önce ama başaramadım.nedeni resimdenmi yoksa beremediğimdenmi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bana mail ile ulaştırırsanız sizin yerinize resminizi ekleyebilirim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
öneri | Wetblue | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 30-12-2009 12:43 |
bir öneri | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-02-2008 19:32 |
bir öneri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 08-11-2007 21:17 |
öneri | jellyfish | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 17-04-2007 22:12 |