|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özüme dönüp ispari avına gittim 20-25 tane kadar ispari yakaladım hikayeyi sonra yazıcam
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() tago birazdaha kırmızılık katarsan mercan süsü bile verirsin canavarlara
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun,
Balıklar çok güzel afiyet olsun. Hikayeyi geciktirmezsin umarım. Saygılar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo taygun,demek ki katliam başladı gene
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Taygun maşallah döktürmüşsün yine.Eline sağlık....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! dedim kendi kendime ne olursa olsun körfeze inip çupra tutmalıyım dedim kendi kendime. 22 Ağustos günü öğlen sıcağında ipini koparmış kurbanlık dana gibi kemeraltına koştum. Yanımda kardeşimide götürdüm niyetim onada aşıyı erkenden vermek zehirlemek. Yemciye gidip yengeçlerimi özenle seçtim tek tek kardeşimede işin inceliklerini anlatıyorum bu arada yengeçleri seçtim şimdi kardeşimin yemine gelmişti sıra bolca irisinden sülünez aldım. Malzeme eksiklerimizi tamamlamak için 1-2 yere götürdüm kardeşimi oralardaki malzemeleri görünce iyice nevri döndü zehirlendi hatta yo-zuri marka sahte balık bile alıcaktı nerdeyse (fiyatını duyduğundaki tepkisini görmeliydiniz). Sorduğu belki 100den fazla soruyu sıkılmadan büyük keyifle yanıtladım. Ne istediyse aldık abilik görevi olarak
![]() ![]() ![]() Eve dönünce kardeşimin ne kadar üzgün olduğunu gördüm bende onu daha serin bir günde balığa götürüceğime söz verdim ![]() Anlıycağınız kardeşim balığa gitmeden aşıyı aldı bir güzel ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Oooo tebrik ederim gercekten güzel görünüyor. Başarılarının devamı dileğiyle.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago balıklar güzel ama en çok sevindiğim kısmı körfezden tuttuğun balıkları yememen oldu bilesin
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() taygun nedir bu isparilerin senden çektiği kardeş
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() verdiğin arkadaşa
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünez/Sülünes (Çakı Midyesi) (resim eklendi) | ykmk | Sülünez | 36 | 08-09-2012 08:27 |
Bir hikaye | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 25-01-2009 17:01 |
güzel bir hikaye | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2007 10:44 |
Bir Hikaye ...... | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-05-2007 15:08 |
ACHILLES & İmBat (yeni resimler eklendi) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 13-11-2005 08:51 |