|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() SEVGİLİ SİTE SAKİNİ ARKADAŞLAR DENİZE AÇILMAK İSTEYEN HERKEZİN YANIMIZDA YERİ VARDIR, TABİKİ DENİZE DÜŞEN YILANA SARILMIYACAK, DOSTUNA SARILACAK HERKEZLE BERABERİM, ÖNCE DOSTLUK KAZANILSIN YETER....(arkadaşlık,dostluk kolay edinilmiyor)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi her zaman hazırım biliyorsun
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() dostluk is....mercan.çupi çekerken kazanılır abicim
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() şu is..... yı açarmısınız. son günlerde gündemden düşmüyor da hiç.
ben yunus çatlatan olarak tahmin ediyorum ama ... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi bu hafta 2 tekneydik inşallah 3-4 diye artarak devam ederiz teşekkürler devamı olsun diyorum bu organizasyonların
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() tago biri is.... dedi vallahi...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() Herkeze selamlar, şu isparozdan, izmaritten nedir çektiğim düşsün artık yakamızdan diye düşünüyorum, tabiki hepimizin yakasından ayrıca 15 ocak 2007 tarihine kadar tekne turları devam edecek..... gelebilen gelecek, gelemeyen bir sonraki hafta eli mahkum bilgilerinize.....
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
eger daha önce detay verdiysen görmemiş olabilirim ..özür dilerim.. sevgilerimle ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Adnan abi yeriniz musaitse ve de zaman uygun olursa ben de gelmek isterim
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ABi
bu gidişle vapur kiralıycaz vapurrrrrr ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Balık Bahane Dostluk şahane | baracuda_35x | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 11-08-2008 23:50 |
yeni bir dostluk başlangıcı | balıkcı omer | ANILAR | 16 | 27-03-2008 22:39 |
Alabalik Ve Yapay Yemlerle Avcilik | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-08-2006 09:47 |
Eğlence olsun diye | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-03-2006 02:54 |