|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() 31 OCAK 2007 AYVALIK Karaada yakınları mercan avımız,iki kişi 140 balık 70 i mercan diğerleri kupes,izmarit,karagöz ve 1 tana istavrit,toplam 9,5 Kg.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() güzel bi av olmuş ellerinize sağlık...
daha sonraki fotoğraf paylaşımınızı forum ana sayfasındaki "fotoğraflar" bölümüne yeni konu açarak ekleyiniz lütfen... rastgelsin... Bu mesaj en son " 06-02-2007 " tarihinde saat 09:02 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ufak bir operasyonla konuyu ayırdım
![]() Tebrik ederim Bülent abi avınız çok bereketli geçmiş.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim, gerçekten güzel bir av ve son fotoğraftan da görüldüğü üzere güzel bir muhabbet yapmışsınız
![]() Adnan Abiiii, bak görüyor musun mercan avı nasıl olur ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() süpper av olmuş umarım avlarınız hep böyle geçer....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Teşekkürler arkadaşlar,üyeniz olduğum zaman katılımcı ve paylaşımcı olmanızı temenni ederiz demiştiniz bende bu sebeple küçük bir anımı sizinle paylaşmak istedim,sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Amatörlük ruhunda birazda sirkülerlere uymakta fayda var derim.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bülent abi ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş...
Benim bildiğim kadarıyla sirkülere de aykırı değil...Kişi başı 5 kg. balığa izin veriliyor diye biliyorum ben...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bülent abi ellerinize sağlık.. döktürmüşsünüz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |
25 ocak Falezler | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 64 | 20-03-2007 16:24 |
07 ocak 2007 karaburun a devam | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 12-01-2007 23:47 |